Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sok pénzt keresők! Titeket...

Sok pénzt keresők! Titeket érdekel, hogy mások milyen keveset keresnek?

Figyelt kérdés

2022. szept. 11. 15:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen erdekel... en Ausztriaban dolgozom es havi 600-700 ezret keresek es szoktam olyat csinalni, hogy karacsonykor bevasarolok 1 idegen emberenek, felajanlom a segitsegem egy raszorulonak, mert miert ne? Vagy pl tamogatok 2 alapitvanyt es egy kutyamenhelyet is...

De csinaltam mar olyat, hogy Facebookon van a Lindt csokolade oldal es egyik szenely odairta, h bizony o is szeretne venni a gyerekeinek, de nincs ra penze, en vettem neki Lindt csokigolyokat es kuldtem neki szinten karacsony elott volt. Hakas volt az illeto.

2022. szept. 13. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Már az is elég relatív hogy mi a sok, nekem 400-ás nettom van és az ország állapotát nézve én ezt is soknak tartom. És igen sajnálom hogy akik tanítják a gyerekeinket, akik ápolják az embereket azok ilyen szarul keresnek MO-n.
2022. szept. 15. 11:03
 13/16 anonim ***** válasza:
46%

2.5 millió nettóval engem az nem foglalkoztat, aki kevesebbet, de amúgy rendes bért keres (mondjuk nettó 400 felett). Tisztában vagyok vele, hogy én keresek az átlagnál messze többet, megdolgoztam érte, és van, aki az én havi jövedelmem 100x-osát keresi. Ez ilyen.

De a kispénzűek, főleg pedagógusok, óvodai-iskolai dolgozók, egészségügyi dolgozók stb. akik nagyon kis bérért munkálkodnak a köz javára, az kifejezetten foglalkoztat. Gyalázat! Jobboldali konzervatív szavazó vagyok, tehát feltételezem nem nekem kellene elsősorban a kispénzűek miatt sírnom, de énszerintem gyalázat, ami történik ebben az országban. Minimum a duplájára emelném a tanári, óvodapedagógusi, kórházi stb. fizetéseket de azonnal.

2022. dec. 24. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

"Jobboldali konzervatív szavazó vagyok, tehát feltételezem nem nekem kellene elsősorban a kispénzűek miatt sírnom"

Ezt pontosan hogy érti a kedves konzervatív jobboldali szavazó???? Talán aki az M1 hiradójából kapja a véleményét, az nem engedheti meg, hogy felháborodjon egy bicskanyitogató, nemzethalált okozó politikai döntésen/ szándékon?

2022. dec. 24. 21:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

14. Úgy értem, hogy hagyományosan a baloldali pártok és szavazók képviselik a kiskeresetű munkásréteg érdekeit, míg a jobboldali pártok és szavazók inkább a középosztály, a vállalkozók stb. érdekeit szokták képviselni.

Az M1 nem tudom, hogy jön ide, a Fidesz nem jobboldali és nem konzervatív, hanem most már leplezetlenül az, ami: (poszt?)kommunista, baloldali, moszkovita, neobolsevik állampárt, köze nincs a jobboldalhoz vagy a konzervativizmushoz.

2022. dec. 24. 22:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek, de mivel ziccerhelyzetben szavaznak a fideszre többmilliósn az országban, csakis a fideszt emlegetik jobboldali konzervatív pártként. Mint ahogy a baloldalra a kisemberek pártjaként, holott pontosan ugyanúgy a tőkét szolgálják ki a kisemberek által.
2022. dec. 25. 20:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!