Létezik Magyarországon olyan cég amelyik törvényesen alkalmazza a vagyonőröket vagy mindenhol a trükközés megy csak?
Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 13:09
1/8 anonim válasza:
Tipikus trükközős szakma. Biztos van olyan, ahol vannak olyan komoly előírások hogy ne érje meg csalni (pl pénzszállítás szerintem ilyen), de nagyrészt ez szürke szakma. Pont mint a kőműves vagy a burkoló (alkalmazottként). Van akit bejelentenek, de csak elvétve van olyan akit valós fizetéssel.
3/8 anonim válasza:
Igen, létezik!
30-ért megmondom.
- Teljesen bejelentett bér.
- Szabadságokat ki tudod venni. Szabikat 12 órában fizetik.
- Ünnepnapot duplán fizetik (erre a napra bruttó 65.000 ft felett fizetnek)
- Ha az ünnepnap hétköznapra esik és nem kell menned dolgozni, 12 órában fizetik.
- Éjszaka átlag 5-6 órát tudsz aludni.
- Tiszta, rendezett helyek.
Még így sem találnak értelmes munkaerőt.
4/8 anonim válasza:
Én sok vagyonőr cégnél dolgoztam, de mindenhol az ment, hogy utalunk 70 ezret, a többi borítékban.
Sőt olyan hely is volt, ahol egyáltalán nem jelentették be az embereket, akkor kezdték csak el, amikor odakerültem, mert előtte kapott a tulaj egy 80 milliós büntit, és már muszáj volt.
5/8 anonim válasza:
Bátyám dolgozik ilyen security cégnél, br 210-re van bejelentve, többi feketén, 24-0-24 így dolgozik, nettó 320 körül kap összesen.
6/8 anonim válasza:
Nincs, mert amelyik security cég rendesen bejelenti az emberét az nem lesz versenyképes és csődbemegy.
8/8 anonim válasza:
Akinek feltétel a legalitás, az nézzen más szakma után. Vagyonőrködni ideig-óráig lehet, amíg nem találsz valami normálisan bejelentett munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!