Tényleg van olyan, hogy egy webshop FaceBook Marketplace-n is hirdet? Vagy ez valami átverés/trükközés lenne? Ha nem az, mi értelme van ennek?
Facebook-on keresgéltem egy alkatrész után, amit eddig csak pesti üzletben találtam meg, ami tőlem igencsak messze van.
Írtam az eladónak, váltottuk a szükséges infókat, felajánlotta az utánvétes csomagküldést is, viszont mielőtt küldte volna a számlaszámát, megkérdezte, kérek-e mást is, majd linkelte a webshopját, ahol elég sok dolog van. Nem mondom, jó a kínálat, jónak tűnnek az árak is... Meg nekem is jól jönne onnét még pár dolog...
De akkor mi értelme annak, hogy FaceBook Marketplace-n is hirdeti a dolgait, ha van egy webshop-ja, full-os kínálattal?
Ez elvileg oké, de a gyakorlatban már nem lesz annyira fényes, hogy egy primitív oldalon keres, ahol rengeteg primitív embert is összeszedhet, akik csak trollkodnak rajta, de nem hasznos vevők.
Én azt gondolnám, hogy ilyenkor normálisabb helyeken és kifinomultabb módokon kell megtalálni a piacot, az ügyfeleket.
"Az övé ott van a 8. oldalon, ahova senki sem görget el."
Akkor igen, ha olyasmit kínál, amiből hiány van, vagy jobb áron kínálja, vagy másban nyújt jobb alternatívát.
De az övét még a 8. oldalon se hozta fel eddig, mert magamtól nem találtam meg még, még csak nem is hallottam az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!