Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is jelentkezett már olyan...

Más is jelentkezett már olyan állásra, amire nem akart?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 19:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. szept. 6. 19:33
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Ha munkanélküli az ember, akkor bármit megpróbál, ha éhezik a család.
2022. szept. 6. 20:07
 3/14 anonim ***** válasza:
65%

Ahaaa.

El akartam már költözni otthonról, de nem kerestem annyit, úgyhogy eldöntöttem, hogy keresek egy olyan munkát, ami fizet annyit, hogy mehessek. Arra nem is gondoltam, hogy egyedül éljek, Budapesten drágák az albik, szoba bérlésben gondolkodtam. Jelentkeztem egy munkára, ami tetszett is, jó volt az interjú, de nem hívtak. Végső elkeseredésemben egy Taxi céghez jelentkeztem éjszakai telefonos ügyfélszolgálatra. Azzal kerestem is volna annyit, hogy egyedül éljek. Csak hát ugye nincs életem, ha folyton éjszakás vagyok, én meg párkapcsolatot akartam meg úgy mindenfélét. Taxitól behívtak interjúra. Rá pár percre meg a másik cégtől, hogy felvettek :D Úgyhogy lemondhattam a Taxit.

2022. szept. 6. 20:24
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Persze, épp munkanélküli voltam, jelentkeztem mindenre ami szóba jöhetett, fel is vettek egy helyre. Egy elég speciális területről szólt a munka, amihez épp értettem, de sose szerettem - ebből adódóan iszonyatosan untam az egészet, és rémesen éreztem magam, pedig jól fizettek. Persze az is hozzájárult, hogy egy iszonyat karótnyelt társaság volt, nem volt egy kollega, akivel normálisan el lehetett volna menni kávézni, meg dumálni. Két évig bírtam, aztán kerestem mást.
2022. szept. 6. 20:36
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Persze. Szerencsére fel sem vettek és most olyan helyen dolgozom, amit szeretek :D
2022. szept. 6. 23:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen. Jelentkeztem.

Két vasat tartottam a tűzben, de meglepetésemre oda vettek fel elsőre, ami egyáltalán nem érdekelt, csak brahiból jelentkeztem rá.

Elfogadtam (magamban röhögve), mivel a másik még bizonytalan volt. Ez kb. 6 hónap állástalanság után történt.

Gyorsan megszerettem, most is itt dolgozom. Ennek már 8 éve.

2022. szept. 7. 04:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Tanárként végeztem, de eszem ágában sem volt tanítani. Egy csomó álláshirdetésre beadtam a jelentkezésemet, irodai munkákra, nem is hívtak.

Megláttam egy tanári hirdetést, brahiból felhívtam őket. Csak a titkárnő volt bent, de mondta, hogy megadja a diri mobilszámát, hívjam fel mindenképpen. Mondtam, nem akarom én a nyári szünet alatt zavarni. Dehogy zavarom. Végül ők hívtak vissza. Bementem, beszélgettünk, ami abból állt, hogy nagyjából a diri könyörgött, hogy vállaljam el. Ez annyira imponált a sok elutasítás után, hogy végül elvállaltam. Utólag tudtam meg, hogy augusztus utolsó hetében én voltam az egyetlen jelentkező.

Szerettem csinálni, 4 évig maradtam is, azóta is visszasírom, de végül otthagytam, mert nem akartam életem végégig a szüleim nyakán élni. Tanári fizetésből önállósodni lehetetlen volt már 20 éve is.

2022. szept. 7. 09:58
 8/14 anonim válasza:
45%
Itt tényleg mindenkinek ilyen hepiendes tündérmese az élete?......
2022. szept. 7. 23:30
 9/14 anonim ***** válasza:
62%
Mindenkinek? Kb. 6 fő válaszolt a kérdésre és nem gondolom, hogy a kezdetek egy olyan helyen, ahova eleve nem is akartál jelentkezni, annyira tündérien indultak volna. :)
2022. szept. 8. 21:12
 10/14 anonim ***** válasza:
9-eske gondolom arra gondolt , írjon a másik oldal is, akinek nem jött össze vagy rossz helyen van még. Mert van ilyen is, csak ők hallgatnak.
2022. szept. 8. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!