Állásra jelentkezésnél az is hátrány, ha túl alacsony bérigényt adok meg?
Neked mindenképp hátrány. Én jártam már így. Sajnos alálőttem, nem is kicsivel. Aztán rosszul is esett mikor a kollégákkal beszéltük ki mennyit keres és ugyan azért a munkáért jóval többet kaptak mint én. Ezt betudtam a saját ostobaságomnak, tanultam is belőle.
A munkáltatót nem zavarja mert legalább kevesebbet kell fizetnie neked.
Én már annak is örülök, ha felvesznek valahova
20 helyre beadtam a jelentkezést, de nem kellek sehova. Már a bérminimumért is elvállalnám
Pedig a kormány szerint dübörög a gazdaság ,szinte nincs munkanélküliség soha nem látott alacsony szinten van.
Amúgy it magyarba ez nagy előny mert sokan szeretnek robotmunkát éhbérért elvégeztetni.
Érettségit igénylő irodai munkákra adtam be a jelentkezést. Versenyszférába. Van diplomám, dr büfészak… nem tudok vele megélni
Egy helyre hívtak be eddig interjúra, egy multihoz, de ma írtak vissza, hogy végül nem engem választottak.
Ha jól gondolom akkor ugyanaz a kérdező vagy aki arra az irodai munkára akart bejutni és nem válaszoltak.
Munkakeresés tapasztalat nélkül minden szakmában nehéz, nem csak azért mert "büfészak". Szar amikor kapod a visszautasitásokat, de nem adhatod le ennyire az igényeidet.
Keresd a lehetőségeket, biztos van még ezeken kívül is más, ha nem ott ahol vagy akkor másik városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!