Ez az állás miért betöltetlen már hónapok óta (MÁV sorompókezelő)?
A szitu a következő: dolgoztam 10 évet a szakmámban Ausztriában, közben nagyszülői örökségből is csurrant-cseppent soktízmilliós összeg, meg ha faterék megmurdelnek valamikor abból is leesik vagy 90-100 millió (nem várom, csak megemlítettem, 70 fölöttiek és főleg fater nagy alkesz), így bőven van annyi passzív jövedelmem, hogy nyugdíjazzam magamat, habár a jelenlegi nyugdíjkorhatárig is van még vagy 20 évem. A munka viszont már egyre nagyobb nyűg, ezért keresnék valami bejelentett, minimálbéres állást, ahol a vállalkozó nem ül a nyakamon és nem is valami éjjeliőr állás havi 300 órában. Havi legfeljebb 160 óra, de ebből ilyen helyen biztosan levonhatjuk még az évi 1-2 hónap betegállományt is, emiatt gondoltam állami vállalatra. Ezzel szemezek már egy ideje, de hónapok óta hirdetik. Vajon mi lehet a gond vele?
"SOROMPÓKEZELŐ
munkatársat keresünk
Új munkatársunk feladatai lesznek
a felügyeletére bízott területen lévő tolókapu kezelése, a szomszédos állomások forgalmi szolgálattevői által közölt vonatindulások alapján,
kapcsolattartás a mozdonyvezetőkkel,
induló és áthaladó vonatok adatainak dokumentálása.
Amire a munkakör betöltéséhez szükség van
alapfokú állami iskolai végzettség (8 általános)
orvosi alkalmasság"
Ha felhívom a HR biztos csak szépet és jót mondana róla. Vagy ha ez tré, akkor milyen melót lenne érdemes keresni az én helyzetemben Győr és vonzáskörzetében?
"Vajon mi lehet a gond vele?"
Én megmondom. Az, hogy olyan emberek jelentkeztek eddig rá, amilyen Te lehetsz.
Én sem vennélek fel, ha mindazt, amit leírtál, még előtte megtudnám rólad.
Mert nagyon kevés lenne a lóvé.
A mávnál a mozdonyvezetők keresnek viszonylag jól aztán nagyjából ennyi
"'A mávnál a mozdonyvezetők keresnek viszonylag jól aztán nagyjából ennyi"
Igen, én a mávnál voltam mérnök, az alacsony fizetés miatt jöttem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!