Ha nem szeretnék programozni akkor milyen egyéb munkát tudok magamnak találni üzemmérnök informatikus diplomával?
Semmit.
Ez kb olyan mintha lenne egy általános képzésed informatikán belül, de ez nem diploma, plusz sokan nem tudják mit is jelent a bprof képzés tehát valószínűleg nem ér sokat.
Olyan mint több infós OKJ egybekötve. Szerintem nézegesd a hírdetéseket és nézd meg, hogy milyen végzettség kell.
Esetleg érdekelne a devops vagy tesztelés?
Mondtad, hogy webfejlesztő voltál. Az mit takar? Frontend? Full stack? Azon belül milyen technológiákkal dolgoztál, mert nagyon eltérő élményeket szerezhet ezektől függően. Simán lehet, hogy egy más területet imádnál.
Mondjuk frontendesként én is felkötném magam valahova. Most adatelemzéshez, adatvizualizációhoz használok programozást, azt viszont például szeretem. Teljesen más a struktúra, nem kell hatalmas rendszerben gondolkodni, nem kell más átláthatatlan hányadék kódjait foltozni, eleve a nyelv is emészthető, nem valami okádék, mint például a php.
Ízlések és pofonok, nem biztos, hogy a programozás a probléma. Viszont kicsi mindenhova kelleni fog. Például írták a rendszergazdát, valószínűleg linux szkriptelés például oda is kelleni fog, ha értelmesen akarsz vele foglalkozni. Teszteléshez is kell programozás, kivéve ha valaki manuális tesztelő akar lenni, de szerintem attól méginkább meg akarsz halni, mint a programozástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!