Érdemes havi 4-500ezerért vállalkozni?
Sziasztok!
Villanyszerelő vagyok,és azt számolgatom,ha teljesen átálnék maszekba(egyéni) akkor kb ennyi profitom lenne havi szinten, most fizetésem nettó 350... napi 8óra.
Pécs/baranya megye terület.
Meglátjuk!!
Azért vannak kiadások amikkel számolok, eszközpark amortizáció, kocsi javítás, esetleg ha én lebetegszem akkor azokra napokra nincs bevétel,vállalkozással kapcsolatos kiadások... tehát eléggé összetett nekem ez így elsőre, de amúgy motivál,hogy belevágjak
"Nézd, én egy megyeszékhely mellett lakom (nem csóró megye), annyira nincs villanyszerelő, hogy egyszerűbb volt tanfolyamot elvégezzek, hogy megcsináljam a saját lakásom"
Ami meg van a legtöbbje nem ér egy forintot se...
"Multkor 2 órás munkát 100 000ért csinált valaki. "
De nem annyit kap meg, adókat kell fizetni, kocsit, járulékot, szerszámokat, anyagot, stb.
16/17! Utánna m
Elmegy még két helyre, és hozzákeres még 150 000-t tudod mennyi ebből egy napi kiadása? A keresett összeghez körülbelül egy tizes.És másnap megint megy. Egy gázkazánt 30 körül tartanak karba, ami jó esetben 1- óra nem túl megeröltető munka, szaktudás persze kell! De menjen ki egy nap 5- kazánhoz, és extrább dolgot ne is kelljen javítani mert az ugye plussz. És igazuk van, mert senki nem akar dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!