Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit jó másodállásban csinálni?

Mit jó másodállásban csinálni?

Figyelt kérdés
Főállás home office, mit lehet másodállásban hogy épitgessem a vagyont?

2022. szept. 3. 01:39
 1/9 A kérdező kommentje:
U.I Sok a szabadidőm
2022. szept. 3. 01:39
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Contractorkent bedolgozok amcsi cegeknek, vagy skypeon oktatast tartok nekik. Gyakorlatilag az itthoni fizum ehber (2,5-2,7 M Ft /ho), de mivel full HO, munkaidoben csinalhatom ugymond a maszekot, amibol napi 500-600 $ rohogve megvan, igy egyelore nem mondok fel.
2022. szept. 3. 02:49
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Hozzám jöhetsz, végtelen időre tudok munkát adni:)
2022. szept. 3. 06:28
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is főállás home office + beugrós pultos meló. Emberek között is vagy legalább, mozogsz is a HO mellett, és 2000-res órabér már szinte mindenhol megvan.
2022. szept. 3. 07:23
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Legjobb befektetés te magad vagy. Fizess magadnak egy olyan képzést, amivel többet tudsz megtakarítani! Hogyha pedig van spórolt pénzed, szerintem érdemes befektetésekkel foglalkoznod, mert ha rossz helyen tartod a pénzed az infláció teljesen felöli.

Hogyha mindenképpen ragaszkodsz másodálláshoz és jó vagy a munkában amit csinálsz, akkor légy vállalkozó. Vállalkozóként annyit dolgozol, annyi feladatot látsz el, amennyit csak akarsz!

2022. szept. 3. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Tanácsadás pl
2022. szept. 3. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Korrepetálás, tanácsadás

Esetleg vállalni félállásban valami szintén adminisztratív munkát. Pl nekem volt olyan állásom, ahol adatokat kellett excelbe strukturálni. Írtam rá egy szkriptet, ami megcsinálta helyettem...

Ha városban élsz, jó ötlet lépcsőházak takarítása, belső udvarok karbantartása is. Általában csak heti pár óra elfoglaltság.

2022. szept. 3. 11:18
 8/9 anonim ***** válasza:
27%
Főállásban HO IT dev, mellékállásban a kukásoknál dolgozok, havi 400ért.
2022. szept. 3. 13:14
 9/9 A kérdező kommentje:
#5 ez nagyon jó tip, én is a vállalkozóra gondoltam!
2022. szept. 6. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!