Tudnátok tippeket adni, hogy milyen mellékállás, mellékpénzkereset van, amit bárholról lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy csak részmunkaidőm van, így kb. 30 ezer Ft nyi összeg hiányzik az ideálishoz. Télen voltam nyulat hajtani, az kihozta a pluszt. De annak a szezonnak már vége, és most kkleelne valami. Gondolok itt olyanra, mint a nyúlhajtás, stockfotó, vagy akár értéksítés is, de csak tényleg jó dolognak. Pl most lehet próbálkozok Napkövetként értékesíteni, de mivel az nem biztos hogy sikerül ezért kérdezem még. Legjobban a környezetvédelem területén mozgok otthon. De van más is. Lehet olyan dolog is, amihez érteni kell. Pl. mint a stockfotó. Ott kell a fotózáshoz. Ahhoz én nem vagyok elég jó azért kérdezek még mást.2017. jan. 26. 19:31
1/2 anonim válasza:
Ha létezik ilyen akkor az maximum egyéniben, mert amit bárki csinálhat, amihez bárki hozzáfér, és amire bárki alkalmas, az garantáltan nem fizet szinte semmit.
Ezt magadnak kell felhajtanod, én a prog.hu fórumait ajánlom, ott szoktak keresgélni ilyen munkákra embert.
Vagy maradnak az ismerősök, esetleg reklámozod mit vállalnál.
2/2 anonim válasza:
Szia! Találtál már valamit, vagy még mindig keresel? Ha az utóbbi akkor keress meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!