Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Idén kezdtem el úgy igazán...

Idén kezdtem el úgy igazán dolgozni, de ahol jelenleg vagyok nem érzem itt sem jól magamat. Milyen úton, módon keressek munkahelyet?

Figyelt kérdés
A jelenlegi munkahelyre úgy megyek be, hogy parázok, sík ideg vagyok, mert attól tartok, hogy megszólal a Tűzjelző. Paranoiás lettem már ez miatt is. Szeretnèk váltani csak nem tudom, hogy merre, mert nem értek nagyon semmihez sem. Le kell dolgoznom a felmondási időt?

2022. aug. 30. 13:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudom mondani hogy szerintem nincs rosszabb annál ha olyan munkahelyed van amit szószerint utálsz...több ilyen munkahelyem is volt és nem maradtam egyszerűen nem éri meg!sajnos munkanélküli vagyok 3 hónapja, egy raktárban dolgoztam de nagyon hajtottak minket és 3 műszak hétvégi és hétköznapi túlórákkal karöltve! Több mint 2 évig birtam aztán már mindennap úgy jártam be hogy tiszta ideg voltam meg minden bajom volt...így utólag rossz mert nincs keresetem és válság is most van de egyszerűen az se volt jobb hogy ott szívtam mindennap idegeskedtem és az ilyen munkahelyre végső soron rá megy az ember egészsége... szerintem ha nincs másik valahogy bírd ki ezt az évet!
2022. aug. 30. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!