Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megeri kulfoldre menni?

Megeri kulfoldre menni?

Figyelt kérdés

Van egy tok jo lehetosegem, skandinav orszagba tudnek dolgozni, es meg is erne a karrierrem miatt, rengeteget tanulnek szakmailag is, plusz az angolom is tudnam fejleszteni meg jobban.

De itt van a csaladom, barataim es attol tartok, hogy amig kint vagyok mondjuk 1-2 evet, az elpazarolt ido lesz, es nem jon vissza.

Ti mennetek vagy maradnatok?

24 eves vagyok amugy.

2022. aug. 28. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a francba ne érné meg?

"amig kint vagyok mondjuk 1-2 evet, az elpazarolt ido lesz, es nem jon vissza."

Azaz elpazarolt idő, ameddig itthon vagy...

2022. aug. 28. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkodás nélkül belevágnék a helyedben. Jó kaland ami hasznos is, pénzben és tapasztalatban rengeteget számít. Fiatalként én se gondoltam, hogy külföldre jövök de azóta életem legjobb döntése lett.

A család mindig család marad, a barátok meg megvárnak meg kint is lehet új barátokat szerezni. Kapcsolatot lehet tartani velük továbbra is max. nem mész el hétvégente sörözni velük, nagy dolog

Mi számít elpazarolt időnek? hogy világot látsz?

2022. aug. 28. 16:34
 3/10 A kérdező kommentje:

Igazabol bizonytalan vagyok, de a szivem melyen tudom, hogy abszolut megerne. Csak felek belevagni. Nem voltam tavol meg sosem.

Koszi a valaszokat! :)

2022. aug. 28. 16:36
 4/10 anonim válasza:
100%

Menj nyugodtan ami itt van Magyarországon az egy kész vicc

Nem is gondolkodnek

2022. aug. 28. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Menj, mert meg fogod bánni, ha kihagyod biztosan!
2022. aug. 28. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, megkérdezhetem milyen szakmád/végzettséged van? Csak mert a jövőben én is Skandináviába szeretnék költözni, pályaváltásban vagyok, és olyan szakmát szeretnék kitanulni amivel el tudok kint helyezkedni.

Privátban is írhatsz.

2022. aug. 28. 19:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó kaland, én belevágnék. Ha nem jön be akkor meg maximum hazajössz.
2022. aug. 28. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Megéri, de fennáll a veszélye, hogy utána tényleg nem találod majd itthon a helyed.Ez saját tapasztalat.
2022. aug. 28. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti elfogadnám a helyedben kedves Kérdező. Nagyon sokáig ragaszkodtam ehhez az országhoz, családhoz meg minden. De ami mostanában zajlik,az nagyon elkeserítő. Lehet, hogy én és a párom viszonylag jól megélünk, nem kell éhezni, tudunk menni nyaralni stb. De gyereket nem itt tervezünk,az most már fix. Két dolgot sajnálunk: hogy nem előbb találkoztunk és nem előbb kezdtünk ezen gondolkozni.

Ez a lehetőség,ami neked jutott most Kérdező,az olyan, hogy ki tudja, mikor lesz újra elérhető. Amíg lehet,menj, nagyon értékes tapasztalatokat fogsz szerezni. A család és a barátok pedig valóban megvárnak :)

2022. aug. 29. 09:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Kerdezo vegul mit dontottel? Hogy alakult az eleted?
ápr. 18. 10:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!