Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit érdemes tudni a földmérői...

Mit érdemes tudni a földmérői szakmáról?

Figyelt kérdés

Mennyit keres?

Hol helyezkedik el?

Azoknak az embereknek is "ajánlott", akik nem igazán szeretik a matekot és a földrajzot? :P

kb. Mennyi a munkaideje?

És más, ami még eszetekbe jut.

Leginkább tapasztalt földmérőktől kérdezem, de bárki, aki tud (normálisan!!) válaszolni, várom a válaszokat. :)

2022. aug. 26. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szereted, akkor miért akarod ezt csinálni?

Mondjuk az tök jó amikor ki kell menni kimérni egy ház alapján és még 2 méteres vadrózsa van. Vagy egy nagyobb területet felmérni és hetes eső van.

2022. aug. 26. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Épìtőmérnök vagyok, találkoztam már pár földmérő mernökkel akik geodétaként dolgoznak. Az én szakmám se a legjobban fizetett terület a műszaki területen belül, de sztem a földmérő még annál is rosszabb. Persze aki vállalkozóként csinálja annak az ország jobb részein el mehet a dolog de persze egy ekkora országban azért nem kell annyi vállalkozó, meg ahhoz előtte pár milliós mérő állomások meg egyebek is kellenek ám. Ha alkalmazottként kezdesz el dolgozni épìtőiparban ott ritka a napi 8 órás állás, sőt néha hétvégén is menni kell... ha meg elmész egy hivatalba valami földrendezési osztályra akkor ott meg könnyen lehet hogy állami bértábla szerinti fizetés van ami elég gyengus.
2022. aug. 27. 12:38
 3/3 A kérdező kommentje:
#1 #2 köszönöm!
2022. aug. 27. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!