Leírnád mivel foglalkozol és mennyiből kell megélned?
Átlag fél milliót mondanak, holott nekem relatív jó munkával céges autóval rugalmas idővel ennyi a bérem..
Írjatok kort, nemet, települést is
Mérnök vagyok, 10+ év gyakorlat, vidéken. Havi nettó 700k (14 hónapon át)+ cafetéria nettó 60k + saját vállalkozás havi nettó 100-120k + lakás kiadásából havi 130k.
Ez össz havi ~1 millió, decemberben és áprilisban 1,4m. Szűken, de meg lehet belőle élni és építeni a vállalkozást, hogy teljesen saját lábra álljak.
Amúgy nem értem a problémád. Az országos átlagban benne vannak a legnagyobb fizetést kapók is (nagy állami cégek vezetői, politikusok, Csányik meg Mészárosok is), de a legszegényebb réteg, aki csak segélyt kap, nincs benne, hisz ő nem kap fizetést.
Statisztikát lehet úgy alakítani, hogy azok a számok jöjjenek ki amit mutatni akarnak.
Irodában dolgozom monoton munkával.
Havi 250 a kiadásom albérlettel, tudok mellette félretenni.
Vidéken karbantartó vagyok egy gyárban, autószerelőnek tanulok estin így vettek fel.
Bruttó 375k + cafi + 14 havi bér + műszakpótlék, 23 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!