Mennyit keresel(nettó) havonta és mivel foglalkozol?
Figyelt kérdés
A nemed, korod, lakhelyed is írd le!2022. jan. 20. 16:22
2/20 anonim válasza:
Bruttó 450 (nettó 300), recepciós-vagyonőr. De ezt 10 nap 24 órával keresem meg. Ha nem tudnék éjszaka aludni, illetve nem nyugis hely lenne, ahol nem tudok tanulni, már nem végezném el ennyi pénzért.
4/20 anonim válasza:
1,3 millió
junior frontend developer, azaz magyarul pályakezdő burkoló
38F
5/20 anonim válasza:
Netto 3000...3800 € között
Triebfahrzeugführer
36 /F
Ödenburg
6/20 anonim válasza:
Havi 1,5-2 millió. Hétköznap IT szektor, hétvégente burkolok.
7/20 anonim válasza:
460, kertész, kb 8 havi munka van egy évben
8/20 anonim válasza:
Èpitoiparban vagyok mèrnök. Lehet viccelni itt a burkolói fizetésekkel de esélyem sincs egy burkoló bérével felvenni a versenyt. Nem egy olyan munkàn voltam ahol vissza számoltam, hogy némelyik szaki napi 50-100 ezret keresett. Ès befizetik a kata után az 50 ezret, a benzin pénzt ès nincs más napi költségek szinte.
9/20 anonim válasza:
8as de felveheted a versenyt, egy burkoló képzést megcsinálsz és hajrá.
10/20 anonim válasza:
Mérlegképes könyvelő, Katás EV, átlag nettó 800k, Borsod megye. 34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!