Megéri ilyen helyen dolgozni?
Be lennék jelentve 6 órára. Szóval TB épphogy van. Táppénz és fizetett szabadság nincs. Vendéglátás napi 14 óra.
Heti 5 nap, vagy több. 1500ft/óra.
Borravalót nem tehetem el.
Budapest.
Tehát 6 órára jelent be, de 14 órát kell gályáznod. Szabadság, szabadnap nincs. Beteg ne legyél. És ha egyszer majd a maradék időért járó pénzt nem kapod meg, akkor meg így jártál.
Az ilyen helyet én messzire elkerülném.
3, te nem vagy normális. Ezért nem éri meg dolgozni, főleg pesten.
Igazából nem is hiszem ezt el, hogy őszinte legyek.
Ezen még gondolkodol?!
Az ilyen "munkáltatót" el kell küldeni a halál nedves péniszére!
Esetleg jól felnyomni a NAV-nál, mert ha neked ilyen "remek" lehetőséget ajánlott fel, gondolom akad egy-két barom, aki így dolgozik neki. Az ilyen hiénákat minél előbb el kellene tűntetni a vállalkozói létből!
"Táppénz és fizetett szabadság nincs."
Mi az, hogy nincs? Törvényben rögzített jog a fizetett szabadság és a betegszabadság is. 6 órás munkaviszonyra is.
"Heti 5 nap, vagy több. 1500ft/óra."
Tehát, hivatalosan 6 órában gondolom minimálbért adna, azaz nettó 100 ezret, de te összesen havi 280 órád dolgoznál neki potom 420 ezerért?
A hülyének is megéri, hát még neked! :D
4: Nem, csak tudom hogy megy a vendéglátók többségénél. Minimálbérre vannak bejelentve, cseréba kéz alatt kaphatnak időnként némi extrát. Választható, hogy jobb órabért kapj, de cserébe csak a munkád után kapsz bért (azaz szabi nincs), avagy alacsonyabb órabért kapsz, de cserébe rosszabb az órabéred (viszont így van szabi). Ráadásul most rosszabb helyzetbe kerülnek a vendéglátók, mert a válság miatt kevesebben engedhetik meg maguknak, hogy több 10e forintért beüljenek valahová.
Úgy gondolom a semmi munkánál minden jobb, mert pénzből élünk. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy mellette érdemes más munkát keresni és amint adódik egy jobb lehetőség lépni.
#7: Bocsi, de ettől a rémálomtól a közmunka vagy az álláskeresési járadék is jobb!
Azon kívül mégis hol lesz szerencsétlennek ideje és energiája, ha kidolgozza a belét napi 14 órában?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!