Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyárlátogatástól valakinek...

Gyárlátogatástól valakinek tényleg megjön a kedve ott dolgozni???

Figyelt kérdés

Gimiben elvittek minket gyárlátogatásra, mintha ez valami hatalmas nagy érdekes program lenne.

Nem értem ezeket az eszement programokat hogy találják ki.

Az a borzalmas sivár hangulat, kifacsart tönkretett emberek, az éles elkülönítése a társadalmi osztályoknak, szomorú, munkásruhás, ráncos emberek lennt a zajban, mosolygós, boldog szellemi munkások fennt a csendes irodákban.

Akinek ettől megjön a vágya ilyen helyen dolgozni, az elmondhatná miért.

Ez döbbenetes.

2022. aug. 24. 08:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
túlgondolod, gyárlátogatás gimiben csak egy sima program, mert nem tudtak jobbat kitalálni.
2022. aug. 24. 08:10
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Melyik gyár?
2022. aug. 24. 08:16
 3/15 A kérdező kommentje:

# 2

Bosch

2022. aug. 24. 08:18
 4/15 anonim ***** válasza:
36%
igen
2022. aug. 24. 08:36
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem pont jó arra hogy megmutassák, hogy miért érdemes szakmát választani
2022. aug. 24. 08:38
 6/15 A kérdező kommentje:

# 5

mármint hogy aztán ott dolgozzon szakmunkásként?

2022. aug. 24. 08:55
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Ezek az emberek nettó 300 rugót megkapnak azért, hogy egy darab csavart bedugnak a helyére.

Más meg feleennyi pénzért 50 kilós zsákokat cipel egész nap...

2022. aug. 24. 09:04
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

#6 nem, azért, hogy aztán NE ott dolgozzon.

Ez olyan, mint hogy usa-ban börtönlátogatásra viszik a problémás fiatalokat. Náluk a börtön üzletszerűen működik, megmutatják, hogy ne akarj ott dolgozni.

2022. aug. 24. 09:16
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Vannak normális gyárak is, 2 magyar KKV-nál is melóztam, egyikre se volt jellemző a sivárság, kaptam rendszeresen prémiumot, fizetésemelést.

Ellenben az alumíniumgyár, GANZ, mind az orosz, mind a magyar elkeserítő, de így általánosítani nem tudnék.

Van jó hangulatú gyár is, olyan, ahol tényleg megjön rá a kedved, hogy ott dolgozhass, nem mellékesen van ahol fizetnek is.

Sokáig nekem is fenttartásaim voltak, mert a 90-es években kaptam ízelítőt az ipari iskola miatt.

2022. aug. 24. 09:27
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
A Bosch az ország legsz@rabbul fizető gyárai között van, jó helyre vittek titeket is gyárlátogatásra, a legaljába :D Mentetek volna az Audiba vagy valami komolyabb helyre... Most az, hogy kifacsart tönkretett emberek... Legtöbbjük iszik, dohányzik vagy csak nem piheni ki magát rendesen. Az életmódjuk teszi őket tönkre és nem a munka. Én is gyárban dolgozok, de amint letudom a 8 órát hazaérek és megyek futni vagy tekerni egyet vagy a családdal vásárolni vagy csak járni egyet a városban. Lehet ésszel is csinálni, de mikor már valaki agyon túlórázza magát, mert hülyeségekre cseszi el azt a pénzt amit amúgy fontos dolgokra is költhetne nem tudom sajnálni.
2022. aug. 24. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!