Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldön lehet találni...

Külföldön lehet találni szellemi munkát? Állítólag ott csak olyan munkák vannak amit az ottaniak nem vállalnak el

Figyelt kérdés

2022. aug. 22. 20:06
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
62%
Szellemi betanitott munkara gondolsz?
2022. aug. 22. 20:10
 2/30 anonim ***** válasza:
95%

Ha van megfelelö végzettséged meg nyelvtudásod, akkor igen.

Az egyáltalán nem igaz, hogy csak olyasmi van, amit az ottaniak nem vállalnak el, meg az sem igaz, hoyg az ottaniak nem vállalnak el pl. mosogatást, takarítást, ezt csak azok állítják, aki meg akarják magyarázni, miért csak ilyen munkát kaptak.

Én C1-es nyelvtudással mérnökként dolgozom egy olyan országban, ahol állítólag külföldieket csak WC tisztítónak meg mosogatónak alkalmaznak.

2022. aug. 22. 20:19
 3/30 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy a 2. válaszoló írja.

Én műfordtóként dolgozom nyugaton, azt viszont meg kell mondanom, hogy az egyetemet is itt végeztem.

Nem lettem az egyik napról a másikra.

Először tolmácsoltam és szakszövegeket fordítottam, de lassan sikerült beledolgoznom magam ebbe a munkába, miután megszereztem a kellő kapcsolatokat.

Ma már csak ezzel foglalkozom.

2022. aug. 22. 20:34
 4/30 anonim ***** válasza:
90%
ha ez a kérdés felmerül benned, akkor nem, neked valószínűleg nem lehet szellemi munkát találni, ahhoz ész is kell. sajnálom.
2022. aug. 22. 20:46
 5/30 anonim ***** válasza:
93%

Vannak olyan országok, ahová csak olyan munkákra vesznek fel külföldit, amire helyben nem volt alkalmas jelölt. Pl Japán és Új-Zéland. De még ez sem zárja ki, hogy szellemi munkát szerezzen az ember, azokban is lehet hiány, itthon pl 10ezer ITs hiányzik a piacról.

Az EUn belül nincs ilyen megkötés.

2022. aug. 22. 20:56
 6/30 anonim ***** válasza:
74%

Lehet találni.

Senior programozóra mindenhol nagy kereslet van.

2022. aug. 22. 21:11
 7/30 anonim ***** válasza:
80%

Mit nevezel külföldnek?

Mert Szenegál vagy Kirgisztán is az.

Ha érdemi választ szeretnél, írd meg, milyen nyelve(ke)t beszélsz, milyen fokon, és mennyi gyatorlatod van benne.

2022. aug. 22. 21:58
 8/30 anonim ***** válasza:
6%
csak szellemeket lehet
2022. aug. 23. 00:20
 9/30 anonim ***** válasza:
5%
Csak senior gyakoris programmenedzserek és mosogatók tudnak külföldön elhelyezkedni 💩
2022. aug. 23. 03:26
 10/30 A kérdező kommentje:
Angol alapfok
2022. aug. 23. 05:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!