Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magánklinikán recepciós,...

Magánklinikán recepciós, betegkoordinátorként mi lenne a reális fizetési igényem?

Figyelt kérdés

Két helyre megyek a héten interjúra.

Mindkét klinika Budapesten van, az egyik a belvárosban, a másik kicsit kijjebb, de jól megközelíthető helyen.

Heti 40 órás munka a klinika nyitva tartási idejében. Az egyiknél 12 órás műszakok vannak, a másiknál nem tudom még. Mindkettő 8-20-ig van nyitva hétfőtől péntekig, szombaton pedig 8-16-ig.

Angol nyelvtudás elvárt, egyéb nyelv előny. Én az angol mellett franciául is elboldogulok, de az angol jobban megy.

Felsőfokú végzettség előny, nekem van egészségügyi diplomám, csak kb. lehetetlen vele elhelyezkedni.

Ilyen jellegű munkatapasztalatom még nincs. Eddig vendéglátásban és IT helpdesken dolgoztam.

Nem tudom, hogy milyen esetleges béren kívüli juttatások vannak, ha vannak.

Bruttó 450 ezret, ami nettó 300 ezer körül jön ki, nagyon túlzás lenne kérni?

2022. aug. 22. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem reális, vszinuleg mindkét nyelvet használni fogod. Feltételezem. Hajrá!
2022. aug. 22. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Reális! Drukkolok!
2022. aug. 22. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem túlzás, reálisnak hangzik.
2022. aug. 22. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

Kevés a bérigényed.

Én is magánklinikán vagyok 4 órában, csak hétköznap dolgozom. Angol az elvárás, más nyelven igazából nem szükséges beszélni. Nyelvvizsgám nincs.

Nekem felsőfokú OKJ-m van, de ugyebár ehhez a munkához mindegy, egy egészségügyi szakközépiskola is elég (kolléganőm úgy dolgozik itt).

Én így keresek nettó 375 ezret, egészségkártyára kapok évente 100 ezret pluszba.

2022. aug. 22. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Ez melyik magánklinika, ahol 4 órásban nettó 375öt lehet keresni? Mert akkor megyek én is. Angol, német felsőfokkal, diplomákkal 8 órában nem jön össze ennyi.
2022. aug. 22. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Ha lesz felvétel, megírom privátban.
2022. aug. 22. 19:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Mondjuk a 4-es válaszolón csak pislogtam én is. 8 órában, két nyelvtudással IT helpdesken műszak és vasárnapi pótlékokkal nem keresek ennyit 😀

2022. aug. 22. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem mindenhol használják ki az embert az utolsó lélegzetig... Előtte én is szívtam sokat.
2022. aug. 22. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!