Fizikai és betanított munkásokat jól fizető országokban is megvetés övezi?
Figyelt kérdés
Ott is az a vélemény mint Magyarországon hogy hát miért nem tanult, akkor most nem itt tartana és volna pénze?2022. aug. 21. 22:15
11/22 anonim válasza:
Az más, abban a hsz-ban szerintem nem személy ellen szól a dolog, az országot konkrétan a társadalmi kettészakadás fenyegeti (még ha részben más töréspontok mentén is), szóval az ott szerintem inkább egy konkrét szociológiai folyamatra utaló kifejezés, hasonlóan a state capture-höz vagy a délamerikaisodáshoz.
Ettől függetlenül sok társadalomnak megvan a maga betegsége (pl. az USA-nak is rossz folyamatokkal kell megküzdenie, polarizálódás, társadalmi buborékok, populizmus), de ez nem vígasz azokra a veszélyekre, amik Magyaroszágot fenyegetik. Igen, rossz az általános közérzet, a jövőkép, a múlt feldogozottsága, nincs integrált, valós vízió, viszonyulás a mélyszegények felé, stb., és mindennek nemcsak anyagi vetületei vannak.
12/22 anonim válasza:
Mi lenne ha minden ember egyenlő fizetést kapna?
15/22 anonim válasza:
Hol lenne igazságos?:D Vki éveket akár évtizedet tanul a tudásért, van akinek ember élet a tét a munkája során és van aki mondjuk utcát takarít. Ugyan azt a bért érdemlik? Ne vicceljünk már.
16/22 anonim válasza:
Aki éveket tanul az azért tanul, hogy ne kelljen kétkezi munkát végeznie. Elégedjen meg annyival, hogy azt csinálhatja amit szeret.
17/22 anonim válasza:
:D kezdem azt hinni, hogy trollkodsz
18/22 anonim válasza:
Én meg azt, hogy ennyire hülye vagy.
19/22 anonim válasza:
Nem megy ez. Te hülyézel le mást, amikor ugyan olyan fizut szeretnél mindenkinek. Kitalálom szar a fizud.
20/22 anonim válasza:
Nem szar a fizum sőt még lehet jobb is a tiédnél. Csak ott lett elb@szva a világ mikor megjelent a pénz. Azóta mindenki hozzá méri a f@szát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!