Akik betanitott munkát végeznek nem látják magukat kivülről hogy nincs szakmájuk és robotmunkát csinálnak? Nem szégyelik magukat emiatt?
Tisztában vagyok vele, hogy csak egy biorobot vagyok egy gyárban.
Viszont jól keresek vele, amiből félre is tudok tenni. Tervem is van a mókuskerék elhagyására de ahhoz meg több spórolt pénz kell.
Szégyenleni egyáltalán nem szégyenlem.
Tisztesseges kétkezi munka.
Hidd el nekem sokkal nagyobb gond az ha valaki lenézi az átlag munkás réteget.
Nekem van szakmám , de sokkal jobban fizetett a gyári meló , illetve tobb szabadidom volt mellette, ezért jelentkeztem oda.
Én sosem szégyelltem hogy soron dolgozok, és lehet én vagyok a kivétel, de annyira imádtam ott dolgozni, főleg a társaság miatt, hogy simán vissza mennék bármikor 😁
Illetve előtte, közben és utána sem hallottam azt soha senkitől ,hogy ez gáz lenne vagy szégyen ott dolgozni.
Egyáltalán nem szégyellném.
A környékünkön tök jól keresnek pl a Boschban szalag mellett is.
Igaz,hogy több műszak , túlóra..de akkor is tisztességes munka.
Sokkal jobban zavarna, ha másnak kéne pénzelni az életem, mert a gyári vagy bármilyen más tisztességes munka büdös lenne.
Van benne valami! (asztalos szakmám van és egy érettségim)
Az a baj, hogy sok érettségit végzett a gyárban köt ki és a szakmámban pedig nem akarnak rendesen fizetni itt magyaroknál!
Egyébként igazad van "Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!