Akik betanitott munkát végeznek nem látják magukat kivülről hogy nincs szakmájuk és robotmunkát csinálnak? Nem szégyelik magukat emiatt?
Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 14:54
11/15 anonim válasza:
Van szakmám, csak olyan, amivel nem tudtam elhelyezkedni. Nem megy az angol normálisan, és a szakmához kell. Emellett, vidéki vagyok, a szakmát meg leginkább Budapesten lehet művelni.
Igen, *zarul esik, hogy 12 órázok, meg a darabszámot nézem és az is, hogy nekem nem lesz olyan hű, de sokkal több pénzem, cserébe, ha ennél a munkánál maradok, garantált az ajándék betegség, testi amortizáció.
12/15 anonim válasza:
Sokkal inkább szégyellnivaló az, ha valaki nem akar dolgozni.
13/15 anonim válasza:
Kérdező!
Te miből gondolod, hogy csak mert általános iskola az elvárás valahol, attól még nem jelentkeznek oda s dolgoznak ott magasabban kvalifikált emberek?!
Tudomásul kellene már venni, hogy nincs annyi betöltetlen diplomás állás, mint ahányan végeznek és nem tanult mindenki programozónak....
14/15 anonim válasza:
Szégyelleni annak kell magát, aki dolgozni sem akar, meg tanulni sem.
15/15 anonim válasza:
Van szakmám, csak nem értek hozzá. Gondolkodom a váltáson, mert 10-11 órát kell dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!