Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudnék elhelyezkedni?

Hol tudnék elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Van egy érettségim és 2 nyelvvizsgám (angol és német). Mindkét nyelvet jól beszélem. Tapasztalatból annyi van, hogy dolgoztam eladóként 2 multinál pár évet. Fontos lenne, hogy a helyen ahová megyek tudjam majd hasznosítani a nyelvi tudásomat. Tudom, hogy ez nem sok. Nincs egyetemi vagy felsőoktatási végzettségem. Tudom, hogy a jobban fizető munkák zárva maradnak előttem. Hol tudnék így elhelyezkedni, illetve mennyit tudnék keresni ilyen "végzettségekkel"?

2022. aug. 21. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Mint minden ilyen jellegű kérdésnél, fontos azt tudnunk hogy mi az amit szeretsz és mi az amiben jó vagy, mi ajánlhatunk itt ITüt és társaikat, de ha nincs hozzá affinitásod vagy nem szereted akkor semmit se ér a véleményünk
2022. aug. 21. 18:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a reál tárgyak kilőve :/. Sosem voltam jó matekból. Mi az ami érdekel? Szeretem a törit és a földrajzot. Szívesen lennék történész vagy régész, de mivel ezekkel 0 forintot lehet keresni ezért ezen opciók szintén kilőve. Ezeken kívűl más nem igazán érdekel. Csak a nyelvek ugyebár. Nem tudom, hogy egy fordító, tolmács, beszerző vagy ilyesmik mennyit keresnek. De kb ilyen irányban tudnám elképzelni magam. Van egy ismerősöm akit pl úgy vettek fel beszerzőnek, hogy csak egy tárgyalóképes angol tudása volt, egyéb végzettsége semmi. Keleti viszonylatban nem keres olyan sz*rul.
2022. aug. 21. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod, ilyen pozikra van esélyed. IT, pénzügy vagy logisztika vonalon lehet elindulás, és próbálkozni különböző SSCkben. Ezek közül egyértelműen az IT fizet a legjobban, de ha a reál nagyon nem, akkor a pénzügy egy jó középút excelekkel meg ilyesmik. A beszerzés is van, de pocsék fizetés, miközben gyakorlatilag ugyanazt kell csinálni, mint a másik két helyen: anyanyelviekkel beszélgetni, csak épp a téma más.
2022. aug. 21. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Pl. Recepciósnak tökéletes lennél!

De bármilyen ügyfélszolgálatos melóhoz elég mindaz, ami neked van.

2022. aug. 21. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Helyedben SSC ben próbálkoznék L1 állásokkal.

Gyakorlatilag idegen nyelven ügyfélszolgálatos munka ami pont jó a nyelvgyakorlásra.

Csináltam pár évig egyetem alatt és olyan gyakorlatot szereztem angolból, hogy bármilyen helyzetben elboldogulok.

2022. aug. 22. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!