Melyik diplomaval tudnek konnyebben elhelyezkedni, illetve melyikkel tudnek tobbet keresni?
Ezek a szakok johetnek szoba
Jog
Kozgazdasagtan
Epitesz mernoki
Tudom hogy mas vilag mind a 3 de most kell fakultaciot valasztanom es ugye ez harom mas fakultacio.
Es lenne meg egy kerdesem, hogy azt olvastam hogy jogi karra nem feltetlenul kell emelt tori erettsegi ha van emelt matek vagy emelt nyelv. Nos ha nekem lenne emelt nyelv es emelt matek erettsegim de kozepszintu torim akkor felvennenek? Mert ismerosoktol meg azt hallom hogy emelt tori nelkul felejtsem el.
Attól hogy még fakultációt választasz, nem zárod ki egyiket se. Szerintem plusz tudást nem ad oly mértékben, hogy az behozhatatlan legyen.
Én mindig a matekosabbat javaslom, mert az elég sok helyre kell.
Jogról itt olvashatsz. Egy emelt szintű kell de az nem feltétlen a töri. Én azt javaslom hogy abból emeltezz amiből biztosabb a tudásod. [link]
Felvis adat:
5 éves osztatlan képzés után építészként a várható fizetésed 228 bruttó. Nincs 150 nettó. Egyik legrosszabbul fizető mérnök szak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!