Melyik szakma az amelyikre mindig lesz szükség?
Hibás lövetkeztetés, hogy szakközépbe nem kell a matek. Akár műszaki, akár gazdasági, akár kereskedelmi vonalon nagyon fontos lesz.
Mi az amit szeretsz, szeretnél csinálni? Ahol kevésbé fontos a matek, az inkább egy humán irányultságú gimnázium (töri, magyar, művészet, stb).
Szerintem ezzel az atlaggal igenis menjel gimnaziumba, epp hogy oda menjel csak, ha egyaltalan nem tudod meg eldonteni, hogy mi szeretnel lenni. Ott lesz meg 4 eved hogy eldontsed, hogy melyik iranyban fogsz majd tovabbtanulni az egyetemen vagy foiskolan.
Tanuld az idegen nyelveket is!!!!
Ha nem mész gimibe, egész életedben bánni fogod! Utána més ráérsz azon gondolkodni, hogy melyik egyetemre jelentkezz. Nem írtad, hogy fiú vagy lány vagy - de javaslom, ha a matekkal gondod van, ne műszaki területre menj! Bár általánosban nekem is gondom volt vele, most meg az átlag feletti a matematikai képességem. Szerintem a tanár személye is nagyban befolyásolja az eredményedet.
Szerintem orvosra mindig is szükség lesz, de jobban fizető szakma a mérnöki és nem is annyira belterjes. Idegen nyelvet mindenképp tanulj! Angol, német, spanyol. Esetleg orosz is jól jöhet.
Sok sikert! Ja és szerintem a 4,5 -ös átlag jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!