Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit ér a munkáltatók...

Mennyit ér a munkáltatók szemében egy EFEB-es tanúsítvány?

Figyelt kérdés

EFEB-en nézegetem én a bérügyintéző + társadalombiztosítási ügyintéző képzést.

De ezt több helyen is oktatják, ez a hely azért szimpatikusabb mert 3 hónapot írnak, máshol ez minimum fél év, és hogy kezdhetek amikor akarok, és 100%-ban online az egész. Ez így eléggé kedvező.

Viszont felmerül a kérdés hogy ha az önéletrajzomban meglátja a munkavállalót kereső munkáltató ezt a képzettséget, mennyire fordul le a székről a röhögéstől? Tehát mennyire nézik ezt a papírt bármibe is?

2022. aug. 20. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az OKJ-t is lesz@rják, egy tanúsítványt még annyiba se vesznek, szerintem.
2022. aug. 20. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy a HR-esek szakmaiságáról annyit, hogy a jómúltkor az egyik megkérdezte, hogy mennyire van rálátásom a raktározásra? Mondtam neki, hogy látja a végzettségemet? Logisztikai és Szállítmányozási Ügyintéző, aminek a részszakképesítése a raktáros. Csak meredt rám hülyén, látszott rajta, hogy fogalma se volt arról, hogy miről beszélek. Én voltam az egyetlen, aki ebben az esetben leesett a székéről. :D
2022. aug. 20. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

Tanusítvánnyal nem sok esély van munkát kapni, ráadásul 3 hónap alatt vajon mit tud Neked megtanítani?!

Mi a vég kimenetele a képzésnek? Lesz bármilyen vizsga?

Olyan képzést válassz ami ad bizonyítványt. Ne dobj ki felesleges pénzeket olyanért ami nem ad semmi tudást.

Bérszámfejtőként kezdőknek amúgy sem könnyű elhelyeszkedni.

2022. aug. 20. 22:34
 4/6 A kérdező kommentje:

De átalakították az OKJ-s képzéseket elvileg. Már ez van, ez a tanúsítványos dolog.

A legtöbb hres munkahelyre középfokú végzettséget kérnek. Nekem jogász van, és erre jönne rá ez. Gondolom ezek után se állnának velem szóba, de azért ha látják hogy végeztem valami HR féleséget is plusszban, hátha pozitívabb lesz a megítélésem. Legalábbis ezt hittem.

2022. aug. 22. 06:41
 5/6 anonim ***** válasza:

"De átalakították az OKJ-s képzéseket elvileg. Már ez van, ez a tanúsítványos dolog."

Mondják ezt az oktatásszervezők, hogy meg tudjanak élni.

Szakmai bizonyítványt, bizonyos szakmákban, csak nappali rendszerű oktatásban lehet szerezni.

[link]

2022. aug. 22. 08:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Jogászként ne ilyen szar papírokat akarj!
2022. aug. 22. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!