1/9 anonim válasza:
Szerintem legyél mosogató, vagy menjél ki Dubajba könyvelőnek.
2/9 anonim válasza:
Hát, amelyik jobban tetszik.. én akkor mennék dubajba mosogatónak ha valaki jönne velem
3/9 anonim válasza:
Mosogatónak sehova nem mennék. Dolgoztam hajón, láttam mit csinálnak a mosogatók. Napi 12 órában könyékig érő gumikesztyűben dolgoztak. Szinte rohadt le a kezük, körmeik nem voltak. Gondolom egy pörgős szállodában is hasonló a helyzet. Dubaj meg nem igazán a munkavállalói jogok fellegvára, különösen a betanított, kisegítő jellegű munkakörök esetében.
4/9 anonim válasza:
Dubajban olyan sokat fizetnek a mosogatóknak hogy megérje Magyarországról elmenni?Nem ottcsinálják azt hogy ezrével hordják az ázsiai vendégmunkásokat aprópénzért aztán kifizetik őket vagy nem?
Jobban járnál Ausztriában vagy Németországban.
6/9 anonim válasza:
Dubajba a lányokat nem mosogatónak viszik ki.
7/9 A kérdező kommentje:
Tegnap volt a fókuszban,hogy egy csávó kiment mosogatónak,és mára üzletben lett,tele van pénzzel
2022. aug. 20. 08:48
8/9 anonim válasza:
A TV-ben én többször hallottam hogy Magyarország jobban teljesít mégse hiszek el mindenféle hülyeséget.
9/9 anonim válasza:
mosogatóként sehol se fogsz meggazdagodni. Ha gazdag akarsz lenni, akkor vállalkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!