Melyek a legkeresettebb OKJ-s/fizetős szakmák nőknek, amivel viszonylag hamar el lehet helyezkedni?
Én olyanokra gondoltam, mint például bölcsődei dajka
Banki, befektetési és termékértékesítő
Gyógyszertári asszisztens, gyógyszertári szakasszisztens
Egészségügyi szakmák
Rendezvény vagy esküvői szervező
Cukrász
Szakács
Stb…
Én ezeken gondolkodom mostonában, hogy melyik az amelyikkel jól lehet keresni, és hamar is találok vele munkát.
Bölcsődei dajka - el lehet helyezkedni, de nem fizetik meg, garantált szakmai bérminimum általában
Banki, befektetési és termékértékesítő - lutri: normális cégnél kell dolgozni és kell hozzá egy személyiség is, hogy jól menjen
Gyógyszertári asszisztens, gyógyszertári szakasszisztens - viszonylag jól lehet vele állást találni, gyakran laborokba is felvesznek ilyen végzettségel asszisztensnek, fizu átlagos de az mindig bejelentve
Egészségügyi szakmák - biztos szakma, munka mindig lesz és ha sikerül magánba elhelyezkedni akkor még a fizu is jó tud lenni
Rendezvény vagy esküvői szervező - erről nem tudok nyilatkozni
Cukrász - húzós és korán kelős szakma, sok helyen félig feketén megy
Szakács - jól tud fizetni, viszont hosszú műszakok melegben és szinte mindig félig feketén
Én a vendéglátós szakmákat mostanság hanyagolnám, eléggé ingatag lábon áll a gazdaság a vendéglátás meg annál is inkább
Amúgy ha szereted az adminisztratív munkák, akkor én elgondolkodnék könyvelői képzésen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!