Paypalon az egyik ismerősöm kapott egy összeget ajándékba, viszont neki kell fizetni valamilyen díjat, mielőtt megkapná az összeget. Ez így hiteles, valós?
Figyelt kérdés
Most ha küld bárki pénzt, akkor miért nem tőle vonják le a kezelési díjat? Miért a fogadótól? Vagy most le akarják csak húzni? (tényleg ismerős, nem én vagyok :D )2022. aug. 18. 20:43
11/14 A kérdező kommentje:
Végül ő is rájött a turpisságra, de simán benyelte volna, pedig egyetemet végzett 25 éves csaj
2022. aug. 19. 13:17
12/14 anonim válasza:
Velem is tökéletesen ugyan ez történt. Szintén egy sugar daddy fazon elkezdett nekem irkálni, hogy ő minden hónapban küldeni fog nekem sok pénzt. De először én utaljak neki. Esküszöm eleinte én is majdnem bedőltem neki. Küldött videókat is ahogy a csajok megköszönik neki a pénzt. Aztán egyszer csak letiltott, mert nem akartam utalni neki. Aztán pár nap múlva ugyan ez megismétlődött csak sugar mommy írt rám 😂😂
13/14 anonim válasza:
Előző vagyok: 5-10 ezer dollárt akart átutalni havonta, de először fizetnem kellett volna a 100 dollár aktivációs díjat. Azt se tudtam mi az.
14/14 anonim válasza:
Jesszusom! Cukorbácsit kereső leljeknél is megcsinálják ezt a csalást? Engem a jófogáson vagy marketplacen találnak meg. Meghirdetek valami tárgyat, jelentkezik az ürge (minden esetben külföldi) aki csak a képek alapján meg is venné és kéri az emailemet vagy paypal felhasználónevemet az utaláshoz. Majd kapok egy emailt, hogy tranzakciót indítottak felém (nagyobb összeggel, mint amit megbeszéltünk, de ahhoz, hogy megkapjam a megbeszélt pénzt a különbözetet utaljam ide vagy oda. WTF???? Persze!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!