Ismerősőmnek gyereke születet mit illik ilyenkor ajándekba adni?
attól függ mennyire közeli ismerős.
2-3db feliratos textilpelus egy bonbonnal jó ha egy távolabbi ismerős akihez azért illik elmenni babanézőbe.
a pelust, popsitörlőt, babaápolási dolgokat én nem ajánlom, nem tudhatod, milyet használ, mit szeret/nem szeret az anyuka ill a baba bőre
Férjem jóbarátjának született kislánya!
Látogatóba mentünk amikor 2 hós volt a kicsi.
Két darabos popsitörlőt,egy Minnie egeres előkét és gyümölcsöket vittünk!
Sógornőméknek pelenkát,popsitörlőt és egy kisnadrágot,nagyobb gyerekeknek 1-1 csomag kinder csokit!
cspki, tea, kávé, sör (kinek mi kell a túléléshez :D) a szülőknek
ha van nagyobb gyerek, mondjuk kapjon ő is egy csokit
kicsinek pelenka, textilpelenka, poopsitörlő... ebből sosincs elég, szomszédunknak ilyen eldobható alátehető pelenkázólapot vettünk
Szerintem is utalvány!
Ezekkel a pelenka, kozmetikum, törlőkendő vonallal az a baj, hogy rengeteg féle-fajta van, most nyomatja mindenki a bio-öko mosható verziót is... Lehet odaállítasz 3 csomag Pampers-szel, és anyukát a mentő viszi el, hogy "úristen ez nem mosható".
Nálunk négy éve született a nagy, most a kicsi. Értekben hasonlóan kaptak.
Nagyszülőktől 50.000 ft-ot
Dédszülő 20.000 ft, pelenka, popsitörlő
Közeli családi barátoktól 62 db pelenka és néhány kisruha, én ajándékkosarat
Férjem barátai, én barátnőim részeről 2-4 bébi ruha szettet, én bon-bont
unokatesóink, nagynénik, nagybácsik szintén 2-4 ruha szett, mellé csörgő, rágóka, cumi, én bon-bont, gyümölcsöt
Keresztszüleink 10-20.000 ft, bon-bon
Keresztszülő (gyerek) Ademo hinta, a másik pihenőszék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!