Menjek ki Németországba buszsofőrködni?
Jelenleg Pécsen dolgozom 230ezerért...
Németországba 2700eurót ajánlanak - 400 a szállás.
De hogy a jó égben lenne mar német folyoszamlad ezek alapján, bakker??? Valami nagyon gáz ebben az egész történetben. Remélem nem jársz majd pórul.
Keress a Facebook-on Németországi magyarok csoportot és kérj ott segítséget, információt. Ahogy írtam, én nem ott élek, de hasonló csoportban kb naponta van "átvertek, mit csinaljak" poszt. Nagyon oda kell figyelni. Mondjuk így, hogy már ala írtál egy szerződést es felmondtal ,kicsit macerasabb lehet. Kívánom, hogy jól végződjön, de egyre inkabb kamunak hangzik a munkalehetoseg. A szerződést elolvastad teljesen és mindent meg is ertettel benne?
Igen, illetve ismerős is átolvasta aki folyékony német, azt mondta ő korrektnek tartja, ja mondjuk az igaz hogy 2700 az bruttó, illetve ez az alapbér, + túlórát fizetik 16euró-ban.
Hát kiváncsi leszek, szállást első haviból vonják.
Egy próbát megér, otthon úgy is tárt karokkal várnak vissza ha nem jön össze
Egyébként otthon nem lennék sofőr, állandó stressz a barnákkal... itt kint egyelőre kultúráltabb a helyzet, de pár évtizeden belül itt se a fehér lesz többségben
Sziasztok, van kis info, elvileg ez a 2700netto penzt jelent, mert alapber es napi bert is tartalmazza es igy 2700-ra jon ki a nettom, ma beszeltem az illetekessel telefonon!
Szallas a ceg tulajdonaban levo apartmanhaz,oda be is jelent.
Kapok ceges telot, teljesen korlatlan nettel, illetve a buszokon biztositanak gps-t(de lesz betanulas) helykozi jaratok.
Lenyegeben ennyit tudok most
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!