Menjek ki Németországba buszsofőrködni?
Figyelt kérdés
Jelenleg Pécsen dolgozom 230ezerért...
Németországba 2700eurót ajánlanak - 400 a szállás.
2022. aug. 17. 09:19
11/39 A kérdező kommentje:
27 vagyok, és igen ezekre kellene pénz, most azt számolgatom, kb 100ezerből jön ki a kajám(edzek,magas fehérje)(kb 250euró)+400 a szállás az 650, + egyéb kiadások 200euró, = 850 euró.
2700 - 850 = 1850euró megmaradna
2022. aug. 18. 07:49
12/39 anonim válasza:
Nézd kérdező, én vagyok az, aki Hollandiában él. Ez a szamitgatasod nagyon nem stimmel ám. Ennyit nem fogsz tudni megsporolni. Eleve bruttó bérrel szamoltal, nem nettoval. Az élelmiszer költség sokkal magasabb lehet, hiszen egyenlőre fogalmad nincs arról, milyen főzési lehetőségeid vannak. A szallasodrol a munkahelyre is el kell jutni, ott az egészség biztosítás, ez több lesz, mint 200 euro.
13/39 A kérdező kommentje:
Értem, de gondolom azért több a pénz mint itt :D itt ebből semmit nem tudok félretenni :(
2022. aug. 18. 07:59
14/39 anonim válasza:
Több pénz, de több lesz a kiadás is. A lényeg az lenne, hogy ne legyenek irreális elvarasaid, márpedig ez az 1850 euro megmaradna elképzelés bizony nagyon is az. Olyan 500 lesz az
15/39 A kérdező kommentje:
Tesó,ha 500is megmarad az 200ezer forintnak megfelelő összeg, ami számomra már egy álom :) egyszerűen megbolondulok az itteni fizetéstől, váltanom kell, nincs így jövőm :(
2022. aug. 18. 08:10
17/39 A kérdező kommentje:
30nap felmondási időm töltöm(ma reggel badtam a felmondásom), beszéltem a németekkel, szállás egy szállodai szoba
2022. aug. 18. 09:29
18/39 anonim válasza:
Hm... Szállodai szoba... Tehát főzni nem fogsz tudni, élelmiszert nem fogsz tudni tárolni, mosni nem fogsz tudni... Ezek mind extra költsége lesznek. Nem tudom Németországban hogy megy a regisztráció, itt nálunk kell egy állandó lakcim hozzá- a szállodai szoba az nem az....Bankszamlat is csak az alapján lehet nyitni.... A szerződésben mi van? Lattal róla minimum egy mintát, tudod hogy pontosan mi áll benne, milyen feltételekkel dolgozol majd és mennyit?
19/39 A kérdező kommentje:
Igen, és már folyószámlám is van, Ez a szálloda a buszos cégé, így oda betudnak jelenteni, szerződésen a szálloda címe látható.
2022. aug. 18. 09:40
20/39 A kérdező kommentje:
De ezt még letisztázom velük
2022. aug. 18. 09:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!