Mennyire lenne negatív a munka váltás programozóként ebben az esetben?
Infós szakirányban tanulok és már június elején elkezdtem egy cégnél dolgozni junior programozóként. A kötelező gyakorlatom itt végeztem el és utána folytattam a munkát. Tehát már lassan 3. hónapja dolgozom itt, de egyre jobban el megy a kedvem tőle.
A pontos okokat nem akarom leírni, de elég súllyosak, hogy elgondolkoztam lehet szeptemberben váltanék.
Mennyire negatív a következő helyen ahol interjúzni fogok, hogy pár hónap után ott hagytam az előző helyet?
Érne bármilyen negatív megkülönböztetés?
Ezt egy picit tovább gondolva ha diploma megszerzése után mondjuk jövő márciusban megint váltani szeretnék, mert a következő hely sem jön be, arra hogy reagálnának a jövőben a cégek?
Tudom, egyetem után egyértelműen nagyon negatív a folyamatos munkaváltás, de a diákmunkák még kötetlenek, plusz kötelező gyakorlat után is úgy érzem nem olyan furcsa rögtön váltani, de nyílván erről semmit sem tudok, így érdekelne tapasztaltabb emberek véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!