Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez normális így? Lassan a...

Ez normális így? Lassan a villanyszámla árát is levonják?

Figyelt kérdés
Szóval 1 éve vagyok a munkahelyemen. Eddig napi lejelentéssel dolgoztam, 800 ft-os órabérben, plusz megkaptam a borravalót. A főnök levont 100 ft-ot az órabérünkből, mert pánikol a rezsi miatt, illetve bejelentett engem 4 órába. Most a 700 ft-os órabéremből hetente 11 ezret akar levonni (tb, szja, összesen 33 500 ft), ha nem vagyok teljesen sült hal, akkor ezeket neki kellene fizetnie, nem? Ismerek másokat, akik hasonló módon dolgoznak, és mindannyian tisztán kapják meg az órabérüket, mindenféle levonogatások nélkül. Mit tegyek? A szerződésemben 100 ezer szerepel, nincs meghatározva felmondási idő, stb, ettől függetlenül szabhat meg ilyet? Nyilván nem azonnali hatállyal akarom, sima Munkavállalói rendes felmondást írtam.
2022. aug. 16. 13:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
46%
a kutyát sem érdekli a nyomorod valójában
2022. aug. 16. 19:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!