Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdő gépészmérnökként...

Pályakezdő gépészmérnökként mennyit lehet keresni kb Csongrád -Csanád megyében?

Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Egy haverom aki 3-4 éve diplomázott ő is ebben dolgozik és tavaly még Pesten is 250 ezret keresett. A gépészmérnökök nincsenek jól megfizetve.
2022. aug. 10. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig gépészkent meg sztem mindig jobb lehetőségek vannak mondjuk nagy és érts autó vagy gépgyartó multinál mint egy épitőmérnöknek mondjuk a hazai piacra termelő épìtőiparban.
2022. aug. 10. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen, villamos ès ITs mérnökök a top.
2022. aug. 10. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Villamos és IT a top ez tény, de azért mi gépészek is ott vagyunk elől eléggé. Legalábbis én saját környezetemben azt látom, hogy aki igyekszik a munkában és ügyesen építi a karrierjét, az egész jó fizetést el tud érni. Nekem jelenleg bő 1 év tapasztalattal (+1 év gyakornok) br 600 körül van a bérem és innen még azért van felfele. Igaz ez nyugat-dunántúli multi cég, de szerintem arra fele is br 400-450-et egy multiban lehet kérni kezdőként. Meg az is számít, hogy előtte voltál-e gyakornok, vagy ez életed első munkahelye.
2022. aug. 10. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Gépészmérnök 3-4 éves tapasztalattal nettó 250?? Akkor jó nagy balfæsz lehet
2022. aug. 11. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!