Külföldi freelance oldalakon labdába lehet rúgni az ázsiaiak mellett, vagy felejtős?
Gondoltam továbbfejlesztem a grafikus, 3D grafikus tudásom, és erre alapozom a megélhetésem, de gyorsan elvették a látottak a kedvem.
Bagóért vállalnak el melókat, és gondolom a megrendelők többsége ezekre fog vadászni, főleg ha nem is annyira rossz az adott személy, mintsem egy profira 10-15-20x áron.
A nagy oldalakon (elance, freelancer) esélytelen a sok szaré-húgyé dolgozó, száz referenciával rendelkező indiai miatt.
Kisebb oldalakon esetleg lehet esély.
Akkor jól tájékozódtam.
Plusz a grafikusi terület gondolom olyan tényező, ami + negatívum pl. a programozó vagy mérnöki munkák mellett.
Akkor marad a robotolás, ez meg marad alapszintű tudással egy hobbinak, ha esetleg magamnak vagy ismerősnek valamit összekellene dobni...
2018 óta sikeresen kapom a megbízásokat. Magyar székhelyt mutató profillal. És a nyilvános díjazásom több 10 USD per óra.
Asszisztencia, személyzeti tanácsadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!