Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kereshet egy jólmenő...

Mennyit kereshet egy jólmenő személyi edző?

Figyelt kérdés

2022. aug. 9. 09:39
 1/3 anonim válasza:

Ez sok dologtól függ, de leginkább attól, hogy melyik részén az országnak?

Ahol én edzek, egy kis városban BP-től 220km-re, ott vannak "személyi edzők", de ez a 3 hónapos okj-s fajta, akik csoportos edzést tartanak úgy, hogy közben ők is csinálják a saját edzésüket, és sokszor én megyek kijavítani a gyakorlat helyes kivitelezését.. :D Itt 2.000ft egy óra.

Pesten és környékén nem ritka a 10.000ft/óra, és még lehet keveset is mondtam.

Gondolkoztam én is, hogy személyi edző legyek, főiskola, stb, de nem éri meg itthon ezt csinálni.

Van a másik megoldás, az online személyi edzősködés, ami az én szemembe kb. semmi. Rengeteg ember csinálja ezt már ezt, mindenki, akinek van egy kis esze áttér erre, mert jobban kifizetődőbb, mint a rendes személyi edzés. Itt a fő lényeg, hogy kell egy platform, ahol hirdeted magad és követőket szerzel, stb, amolyan influenszer témába lassan átmegy a dolog. :D Az már más kérdés, hogy ez kb. semmi, mert nem vagy ott, nem tudod leellenőrizni, hogy hogyan csinálja, (maximum akkor, ha a kliens videót küld a gyakorlatokról) és még ezernyi probléma van ezzel, de mégis sokan fizetnek ilyen embereknek.

2022. aug. 9. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:
14%
Budapest ismeros 30k/ora + afa 1.5 korul keres napi max 3 embert fogad
2022. aug. 9. 12:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Persze, ki az a hülye, aki kifizet 30ezret (+ áfa lol) 1 óra edzésért??
2022. aug. 9. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!