Ha a Magyar Agrar es Elettudomanyi Egyetemen vegzett egy baratnom,akkor milyen poziciokat palyazhat meg?
Segiteni szeretnek neki ,h a tudasanak megfelelo munkaja es fizetess legyen. Mert jelenleg mosogato a kfcnel.
Ma megtudom,h pontosan mi all a diplomajaban.
Milyen poziciot es melyik multinal palyazzon meg?
Koszonom a tanacsokat elore is.
Nem tudsz neki segíteni!
Ha valaki egyetemi diplomás - és más segítségére szorul, hogy megtudja, milyen cégnél kéne állást megpályáznia, annak már nem segítség kell, hanem orvosi ellátás.
Hány éven keresztül tanult barétnőd, hogy ne tudja, milyen munka végzésére szerzett papírt?
Ha ő diplomával a kezében még azt sem tudja, hogy mire pályázzon, akkor ne is pályázzon sehova. Jó lesz mosogatni továbbra is
Egyébként mi ez a sok Magyar Agrár és Életttudományi Egyetem kérdés mostanában?
Ezzel nem tud elhelyezkedni????
Küldd már át a cv-jét, egyelőre személyes adatok nélkül.
Utazni hajlandó?
Kedves kérdező!
Ez ráadásul egy mesterdiploma. Tény, hogy az élelmiszermérnök nem a top kategóriás "mérnökségekhez" tartozik, de könnyen el lehet vele helyezkedni.
Az elején én hatóságnál kezdtem (Nébih) nem a legjobb hely, de így lesz szakmai tapasztalata és máshová is könnyebben felveszik.
Meg kell próbálni sok helyre elküldeni az önéletrajzot, pl Lidl, gyógyszergyárak, laborok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!