Forexel tényleg ennyi pénzt lehet keresni?
Sziasztok, a minap hosszú töprengés után előfizettem egy Forex kereskedéssel foglalkozó személy csoportjára azzal, hogy nem is jön be 1x ennyi pént megér (70$)).
2 napot töltve a csoportjában a MetaTrader 5 DEMO számlán megtettem a tippjeit. És 90%-ban minden jött amit mondott és a demo számla ellenére is csak, úgymond halandó emberi mértékkel tettem meg a tippjeit (azaz 100-1000$-ig). És pl. egy 100$-ral megtettet tippből lett 40-50$ profitom.
Tehát 40%-ot hozott, ez mennyire valid? Nem sok tudással rendelkezve a Forex kereskedéssel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, hogy meg-e éri idővel valós számlára váltani, tényleg ekkora százalék a profit?
Előre is köszönöm a segítő válaszokat.
21/F
Valószínűleg semennyire.
Szélhámos hamis pénzügyi guruk tömegei vannak arra szakosodva, hogy a forex kurzusaikat árulják, amiből "bárki egyszerűen meggazdagodhat", de ebből max ők gazdagodnak be.
Köszönöm a válaszokat, és éppen ezért kérdeztem rá, hogy mennyire megbízhatók.
De a MetaTraderben én raktam meg a tippjét az adott devizapárra, amihez neki semmi köze. Mert a MetaTrader egy meghízható, elterjedt oldal és le is ellenőriztem egy gyors Google kereséssel h tényleg annyi-e az adott devizapárnak és annyi volt.
Szóval ebből kiindulva valós, nem?
Vagy valamit talán nem vettem számításba?
Szállj ki belőle, el fogod veszíteni az összes pénzedet.
Van egy két profi a világban aki valóban sokat keres rajta, de ez nagyon ritka.
A férjem évek óta foglalkozik vele, vannak trendek, amelyeket lehet elemezni, ez egy külön tudomány. Ő írt rá egy automatát, amelyik köt időnként, de csak mikrószámlán. Normál számlán nem érdemes, mert a bróker bármikor belenyúl, mondván volt egy visszateszt, utólag le sem tudod ellenőrizni. De amióta háború van, azóta ezt is leállította, teljesen kiszámíthatatlan a piac. Egyébként is az van, hogy bárhol van valami váratlan esemény, már buktad a pénzed.
Egyébként valóban tele van a net, hogy ezzel mennyire meg lehet gazdagodni, de igazából csak a bróker gazdagodik meg rajta.
Ez nullszaldós játszma.
Aki IGAZÁN ért hozzá, az fog meggazdagodni.
A sok reklám ÉS a demo számla IS azért van, hogy legyen valaki, aki pénzt visz be, amit aztán meg lehet szerezni.
Ja. és FOREXszel!
A "forexel" elvileg azt jelenti, hogy éppen a FOREX-et nyűvöd.
De ilyen ige nincs.
"valid?"
Mármint: így működik a valóságban is?
Nem, mert ott jobban félted a pénzed, tehát sokkal rosszabb döntéseket hozol, rossz időzítéssel.
Ezen alapul az egész játszma, és ezért fognak majd kiforgatni a profik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!