Buszvezető fizetések 2022-ben?
GYMS megye, magáncégek nettó 350-380-alat ajánlanak.
Én jelentkeztem a volánhoz szeptemberbe kezdek, ezt ajánlották helyközi járatra:
"A fizetés nagyon sok mindentől függ ugyanis nem mindegy, hogy milyem hordát viszel, mennyi a havi kötelező órád mennyi a túlórád és hogy mennyi az üa. megtakarításod. Nincs két egyforma fizetés sem sofőrök között sem a saját hónapjaid között, ezek alapján nekem 380.000 forint nettó alap összeget ajánlottak, de ez alap szóval ennél több szokott lenni."
2-es vagyok
Köszönöm válaszod! Őszintém szólva én nagyon meglepődtem, amikor ezt a fizetést ajánlották. Túl jónak igérkezett.
Szakmát csinálok estin és egy gyárba kaptam egy lehetőséget, mint karbantartó, kicsivel kevesebb a pénz, de ez majd még növekszik.
Őszintén szólva én nagyon bizonytalan vagyok, hogy a volánhoz menjek, vagy inkább próbálgassak a szakmámba sikereket elérni.
Írtad, hogy csak akkor érdemes menni, ha ez az álom. Őszintén szólva én nem igen akarok buszra menni a kamiom fele jobban húzna a szívem.
Egyébként 2 évet kellene aláírnom és csak a D jogsit kapom meg, mert a C-t eltörölték.
Szia.
25 év alatti vagyok a BKV-nál.(Szja mentes)
1-2 elvont szabadnappal, sokszor 6 napos munkahéttel dolgozom.
Egyelőre csak szólóval vagyok. Szerencsére 500 alatt még nem kaptam. Igen jó fizetést kapok, ennek nagyon örülök.
Nem tudom hány éves vagy, de olyan 380-430 között mondanám a kezdő bért, műszaktól függően.
Én délutános vagyok, benne van az éjszakai pótlék. Van hogy éjfél után végzek, a garázsban.
Stresszes, de imádom ezt a melót, igaz saját buszom is van, így nem volt kérdés, hogy milyen szakmát választok.
Egyébként a reklám a buszok hátulján nem a BKV-ra vonatkoznak. Az Arriva. Más cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!