Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olyat hogy elerni netto 1...

Olyat hogy elerni netto 1 milliot mi a tehendo ?

Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
22%

El kell végezni egy ács vagy kőműves OKJ-t.

Vagy meg kell tanulni rendesen magyarul.

2022. aug. 4. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Karriert kell epiteni, 4-5 ev alatt ez elerheto
2022. aug. 4. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Ha vállalkozó vagy, akkor ügyesnek kell lenni. Jókor, jó helyen, jó terméket vagy szolgáltatást, ügyesen adni vagy csinálni. Erős költségkontrollt tartani, jó marketinget csinálni, ügyesnek lenni, hogy ne verjenek át. Mindez – elég nehéz dolog.

Alkalmazottként: piacképes skilleket szerezni, azokban nagyon jónak lenni, sokat és ügyesen dolgozni. IT, programozás, matekos szakmák, adattudomány, menedzsment szakmák, talán orvos – ezek kínálják a leggyorsabb felemelkedést.

Mással is lehet, pl médiamunkásként, youtuberként, modellként... kinek milyen skillje van és mennyi energiát fektet bele.

Az emberekkel való kommunikáció viszont a legfontosabb.

2022. aug. 4. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Lányokat futtatni, "kertészkedni" ilyesmi. Én mondjuk már 500ból vígan megélnék. De itt dél-Mo csak 300 a fizum.
2022. aug. 16. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Képezni kell magad (kezdheted azzal, hogy magyarul megtanulsz).
2022. aug. 17. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
NER
2022. aug. 17. 17:15
 7/8 NTBS ***** válasza:
0%
Képzed magad vagy vállalkozol.
2022. aug. 17. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
12%
Én most kerestem 367000 forintot tíz nap alatt, igaz Ausztriában, de nyelvtudás és különösebb szaktudás nélkül. Ingyenes volt a szállás és napi 2 meleg és bőséges étkezés, gyakorlatilag semmire nem költöttem. Fizikai munka, de lányok is voltak. Rendezvények építése, bontása (pl koncertek stb) ha érdekel privátban adok elérhetőségét. Nincs folyamatosan, de kapcsolatokat szerezhetsz közben a továbbiakhoz, illetve ha itthon is vannak munkáid, kiegészítésként is jó lehet.
2022. aug. 18. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!