Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyar országon a legtöbb...

Magyar országon a legtöbb munka helyen miért magas a fruktuáció?

Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 17:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

A legtöbb cégnél, ahogy a 8-as mondja nem emelnek fizetést, viszont az új belépőknek már kénytelenek piaci árat adni. Ezért csak úgy tudsz jobb fizetést kapni, ha másik céghez mész. Sok helyen nem lehet előrelépni.

Aztán vannak rossz munkahelyek is, illetve az emberek abban bíznak, hogy máshol majd jobb lesz.

Engem most előléptettek. Akkora megtiszteltetés! Aztán amikor a pénzre kérdeztem, azt mondták, hogy ja, hát ez nem így megy, majd ha bizonyítottam. Már látom is, hogy fél év múlva munkahelyet kell váltanom. Ekkora felelősséget, ugyanannyi pénzért, hát tényleg elég nagy hülye voltam, hogy igent mondtam. Annyi, hogy beírom az önéletrajzomba, és elmegyek másik céghez egy ilyen poziba kétszer ennyiért.

2022. aug. 13. 19:03
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Mert rabszolga munka van éhbérért.
2022. aug. 30. 19:47
 13/15 NTBS ***** válasza:
61%
A fizetések miatt.
2022. aug. 31. 15:51
 14/15 anonim ***** válasza:
38%
mert a sok újonc suhanc diplomás azt gondolja megir egy vizsgát és övé a világ. aztán a valóéletben meg pofára esnek
2022. aug. 31. 19:32
 15/15 anonim ***** válasza:

14

A régi helye is, legkésőbb, mikor felmondtál, nem akartak emelést adni?

2022. szept. 1. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!