Medior java fejlesztőnek mennyit illik elkérnie jelenlegi helyzetben? (nettóban és alkalmazottként)
Megpróbálom objektívan leírni magamat:
3 éves java backend fejlesztői tapasztalattal rendelkezem (a legtöbb java-s technológiát amit szoktak használni ismerem és tudok is vele dolgozni). Ezalatt 2 cégnél is dolgoztam (egy multi és egy kicsi). Készítettem (többek között) egyedül asztal foglaló rendszerhez is teljes értékű backendet+db cégek számára (REST Api). Adatbázisokkal is dolgoztam mindvégig. Tehát ha magamat kellene megítélni, úgy gondolom különösebb segítség nélkül is már el tudom végezni a kiadott backend feladatokat, akár meg is tudom tervezni (volt példa ilyenre is, hogy az üzleti logikát nekem kellett sokszor csinálni, csak az igényt mondták el, hogy kb mire kellene egy új funkció).
Ezek mellett végeztem egy IT projektmenedzsment tanfolyamot (12 hét) és egy Scrum master képzést is korábban. (Backendhez nincs köze az igaz, de valamit csak számít azért, hogy ilyet is tudok ha kell :) ).
Frontend szinten sajnos a js keretrendszereket nem ismerem, csak a natív js-hez értek. (Szeretnék ebben az irányban is fejlődni mostanság).
Illetve ami még hiányosság, az az angol. Mindent értek, infós videókat is angolul nézem, illetve ha probléma merül van akkor nyilván arra is angolul googlezok, tehát ezzel a részével nincs gond. Viszont beszélni nem tudok (nem is dolgoztam még olyan helyen, ahol erre szükség lett volna, az eddigi munkahelyeimnél vagy házon belüli projekt volt, vagy magyar partnerekkel dolgoztak) és ez hatalmas hiányosság (dolgozok a fejlesztésen).
Szeretnék munkahelyet váltani, és az lenne a kérdésem, hogy milyen bérezést tudok elkérni ilyen skillekkel itthon(!)?
800 nettó még most is elég sok lenne. Hays munkaerős statisztikák szerint 2021 ben br 650 volt a teteje a juniornak. Átlagba 20% ot nőttek azóta az infós bérek szval kb bruttó 780 körül van a max junior bér.
De ahogy valaki mondta sok múlik a cégen ahova mész, meg amit csinálnid kell ott.
A Hays statisztikának semmi köze a maximumokhoz, csak Hays partnerek adatait tartalmazza és csak alapbért. A legjobban fizető cégek meg köztudottan belsős recruiterekkel dolgoznak és a kompenzáció szerves része (többek között) az RSU is.
Ettől függetlenül a 10-es csak egy troll az oldalon, az értékelése alapján könnyen beazonosítható.
#14 Egyértelműen, ez csak egy statisztikai adat ami ad egy kb árat magára a fizetésre egyéb kompenzációk nélkül.
Inkább csak irányadó amit írnak, mert sokminden függ a lokációtól, a cégtől, attól hogy mi a pontos feladat.
Meg 3 év amit a kérdező írt már a junior teteje, medior eleje(ha a valós tudás is megvan), szval technikailag a 800 ezres nettó bér sem elképzelhetetlen.
Ezen felül ott van a szép kártya, AYCM bérlet, biztosítás és fogorvos és stock options/ stock kompenzáció, prémium, 13. havi és egyebek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!