Milyen új szakmát tanuljak a jelenlegi állásom helyett, hogy jobban keressek?
Figyelt kérdés
Azt látom, hogy a szakmunkát ismerő, szakembereket nagyon keresik (villanyszerelő, festő, asztalos, targonca vezető, raktáros, buszvezető stb. ), De nőként milyen munkát vállaljak? Azt tudom, hogy a szépségipar nem érdekel. Mi lenne olyan szakma, ahol sok embert keresnek, és megfizetik az ember munkáját? Jelenleg pénzügyi asszisztens vagyok, de nem hiszem hogy egész életemben ezt akarom csinálni, a fizetésem is kevés és nagyon monoton minden nap a gép előtt ülni és ugyanazt csinálni.2022. jún. 22. 12:25
2/4 anonim válasza:
Lakberendező csaj ismerősöm elég jól keres
3/4 anonim válasza:
"targonca vezető, raktáros, buszvezető"
Ezeket nőként miért ne végezhetnéd? Nem mintha a többit nem végezhetnéd, csak gondolom azok annyira nem érdekelnek.
Amúgy, ha tudsz nyelvet, akkor irány külföld
4/4 anonim válasza:
láttam már női hegesztőt, gls futárt, kamionost és targoncást is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!