A fizeteseket miert nem tudja megemeltetni a kormany, ha minden mast igen?
Ev elejen is kiadta, hogy kotelezo a 260e brutto berminimum, akkor most miert nem noveli ezt? Persze a munkaltatoknak is sokkal tobb a kiadas, de nem vigasztalja a dolgozokat es ok tobb tamogatast kapnak.
Nem tudok megelni, nem tudok megfizetni semmit… mindennek olyan szinten felmegy az ara, hogy ugyanabbol a fizetesbol nem megy mar, nincs mirol lemondani meg ennel is jobban….
Aki egyedul el, egy fizetesbol, alberletben mar szinte semmi eselye..
Kis részben azért is drágulnak a dolgok mert mindenféle pénzeket osztogattak választás előtt, katonáknak, nyugdíjasoknak...
Ha azt nem teszik akkor kevésbé
drágulnak a dolgok.
Ahhoz hogy több bevételek legyen fejlődni kell, többet nyújtani a munkáltatónak, munkahelyet váltani.
Valahonnan a béred is ki kell termelni. Ha emelik a bért, amivel nőnek az adók is, azt mind ki kell gazdálkodni, ami az árakat is emeli. Ilyen egyszerű.
Majd ha beüt az első rezsiszámla és az élelmiszerek is tovább drágulnak, majd szépen jön a tömeges fosztogatás, mert nem lesz más megoldás.
Jó lenne végre felébredni és elfelejteni azt a korszakot amikor az államtól várod a megoldást.
ha sz@rul keresel akkor tanulj. Ott az internet, lehet tanulni nyelvet.. közép szintre el lehet jutni, azzal már felvesznek. És akkor ez csak 1 lehetőség a végtelen lehetőség közül.
Igen, tanulok, óvónőit csinálok levelezőn.
Érettségim és szakmám van. Irodában dolgozom (szolgáltatónál).
Középfokú angol nyelvvizsgát megcsináltam 8 éve.
170 ezret keresek, hiába nézelődök, ennyit kínálnak, már másik településen is néztem.
70+rezsi albérletben lakom és ez itt még alacsonynak számít.
Akit nem támogatnak hátulról, annak nincs sok lehetősége.
Nem csak az államtól várok támogatást, de nem igazán van esélyem semmire.
#4 spanyoloknál tömegközlekedésen még mindig kell maszk.
Az állam direktben nem emelheti a bérdedet meg, az csak hiperinflációhoz vezetne. Azzal tud emelkedni a bér ha fejlődik a társadalmunk, több a képzett ember, drágább szolgáltatásokat nyújt az ország stb.
#9 vagyok
Mondjuk azt írhattad volna h állami dolgozó vagy, mert ez így félrevezető.
Erre meg azt tudom mondani h minden országban az állami dolgozóbérei kevesebbek mint a versenypiacon.
Azzal lehet ezen változtatni h munkahelyet váltasz, majd ha megérzik a hiányt tesznek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!