Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik diplomapárt választanát...

Melyik diplomapárt választanátok az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

2022. júl. 29. 21:22
A kérdező szavazást indított:
Villamosmérnök BSc - Villamosmérnök MSc ( az MSc külföldi egyetemen)
Villamosmérnök BSc - Data Science MSc ( az MSc külföldi egyetemen)
Fizika BSc - Data Science MSc ( MSc külföldön)
26 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Data Science MSc-hez én egy informatikai (programtervező vagy mérnöki) BSc-t választanék.
2022. júl. 29. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Mi a tököm köze van a Data Science-nek a villamosmérnökihez vagy a fizikához? Még jobbat kérdezek: ha alapból egy IT-s szakmát szeretnél végezni, akkor miért nem IT-s alapszakot végzel? Lehet hogy utána nem is egy ilyen teljesen megfoghatatlan rétegszakmában szeretnél elhelyezkedni.
2022. júl. 29. 23:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik téged jobban érdekel. Nekem programozható irányítások alapon és energia átalakítók mesterem, nem a végzettség számít, hanem amivel foglalkozni akarsz.
2022. júl. 31. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:

A fentiek közül mindegyik értelmes választás a data science-hez, én a fizika-DS kombót választanám, mert ebben a képzésben van a legtöbb releváns statisztika és adatelemzés.

De ha kifejezetten data scientist akarsz lenni, akkor miért nem mész eleve releváns alapszakra, például matematika alapszak, GPME (Corvinus vagy Pécs), proginfó, szociológia?

2022. aug. 13. 00:38
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

Egyiket sem - mai eszemmel mennék villanyszerelőnek.

Üdv, egy villamosmérnök

2022. aug. 22. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!