Melyik diplomapárt választanátok az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 21:22
A kérdező szavazást indított:
Villamosmérnök BSc - Villamosmérnök MSc ( az MSc külföldi egyetemen)
Villamosmérnök BSc - Data Science MSc ( az MSc külföldi egyetemen)
Fizika BSc - Data Science MSc ( MSc külföldön)
26 szavazat
1/5 anonim válasza:
Data Science MSc-hez én egy informatikai (programtervező vagy mérnöki) BSc-t választanék.
2/5 anonim válasza:
Mi a tököm köze van a Data Science-nek a villamosmérnökihez vagy a fizikához? Még jobbat kérdezek: ha alapból egy IT-s szakmát szeretnél végezni, akkor miért nem IT-s alapszakot végzel? Lehet hogy utána nem is egy ilyen teljesen megfoghatatlan rétegszakmában szeretnél elhelyezkedni.
3/5 anonim válasza:
Amelyik téged jobban érdekel. Nekem programozható irányítások alapon és energia átalakítók mesterem, nem a végzettség számít, hanem amivel foglalkozni akarsz.
4/5 anonim válasza:
A fentiek közül mindegyik értelmes választás a data science-hez, én a fizika-DS kombót választanám, mert ebben a képzésben van a legtöbb releváns statisztika és adatelemzés.
De ha kifejezetten data scientist akarsz lenni, akkor miért nem mész eleve releváns alapszakra, például matematika alapszak, GPME (Corvinus vagy Pécs), proginfó, szociológia?
5/5 anonim válasza:
Egyiket sem - mai eszemmel mennék villanyszerelőnek.
Üdv, egy villamosmérnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!