Hogy tudtok megélni ilyen árak mellett? Én egyedül élek és így is csak 2-3 havi sos vésztartalék van a számlámon. Megkérdezhetem nektek mennyi a vésztartalék?
Van megtakarításunk "bőven", mégis aggódunk.
Ha állástalan lesz valamelyikünk, biztosan nem lesz egyszerű az elhelyezkedés 50 év felett, tehát kiesik havi 250 ezer körül. Kiskorú gyerekünk is van.
Mivel régebben is csak magunkra számíthattunk, ezért vettünk egy lakást befektetésnek a végkielégítésemből, nem pedig elutaztuk.
Nálunk fűtés, melegvíz, főzés gázzal megy.
Maximum átköltözünk a másik városba a távfűtéses lakásba, aztán majd meglátjuk. De nem szeretnénk, viszont a kényszer nagy úr...
#12: én is 200k-ból élek havonta.
Ja, diplomám van, csak kitörölhetem vele, így folyamatos műszakban dolgozok, diplomámat eltitkolva.
Már bennem is felmerült az, hogy külföldön jobb lenne. Igaz, ott se érnék semmit se a diplomával,de nem is annyit kapnék fizetésként a fizikai munkáért, mint Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!