Ki rúgtak saját hibámból van rá esély hogy vissza vegyenek?
Figyelt kérdés
Lényeg az hogy dolgoztam egy auto ipari gyárban de végén a saját hülyeségem
(sok hiányzás) miatt kirúgtak első munkahelyem volt suli után nem vettem komolyan de közel 2 évet le dolgoztam akkor.
A környéken sajnos kevés a munkalehetőség a jelenlegi munkahelyemről nem váltanék de meg lehet hogy el küldenek mert létszámleépítés van.
Így más után kell nézzek.Azóta el telt 4-5 év amikor ki rúgtak a hiányzás miatt az érdekelne így hogy már 1x fel mondtak van e rá esélyem hogy fel vegyenek újra.Vagy felesleges próbálkoznom is.
2022. júl. 28. 06:20
2/6 A kérdező kommentje:
nem :D
2022. júl. 28. 06:35
4/6 anonim válasza:
Egy próbát megér. Most ha valaki ide fogja írni, hogy nem fognak felvenni akkor meg se fogod próbálni?
Nem vesztesz vele semmit.
6/6 Senior Séf válasza:
Nem, pajti. Az életben nem működik a Ctrl+Z kombináció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!