Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet, hogy a diploma miatt...

Lehet, hogy a diploma miatt nem jeleznek vissza sehonnan, ahova jelentkeztem, mert túlképzettnek tartanak?

Figyelt kérdés
Középfokú végzettséget igénylő munkákat és betanított munkákat jelöltem meg.

2022. júl. 27. 14:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
2022. júl. 27. 21:52
 22/28 A kérdező kommentje:

Általános. De nem szívesen mennék el a közigazgatásba, rosszul fizet és nem is érdekel már. Unalmas, bürökratikus munka. A bértábla szerint 173 ezret kapnék az önkormányzatnál. Egy KFC dolgozó többet kap ennél.

Épp ehhez hasonló érettségis irodai munkákra jelentkeztem, nem jeleztek vissza egyikről sem.

Vagyis az egyik helyről visszaírtak annyit, hogy megkapták a jelentkezésem és feldolgozás alatt van, de ez is már egy hete volt.

2022. júl. 27. 21:57
 23/28 anonim ***** válasza:
74%
Akkor ott egy cv tuning kell inkább
2022. júl. 27. 22:00
 24/28 A kérdező kommentje:

Mit írhatnék bele? Gyakorlatom nincsen.

Beleírtam, hogy ez a végzettségem, hogy van 2 nyelvvizsgám, meg beleírtam azt is, hogy szeptemberben kezdek levelező tagozaton a gazdaságtudományi karon.

Mást nem tudok felmutatni

2022. júl. 27. 23:23
 25/28 anonim ***** válasza:
80%

Ha kelleni fog a pénz, akkor a muszáj nagy úr lesz, és nem fogsz sokat válogatni. Van egy diplomád, menj el azzal dolgozni, szerezz munkatapasztalatot.

Általános irodai adminisztrációra sem fizetnek sokkal többet, kb. nettó 190-200 ezer. Ha találsz ilyet, annak örülj, de ha nem, menj el dolgozni a közigazgatás-szervező diplomáddal.

2022. júl. 28. 11:12
 26/28 anonim ***** válasza:
59%

Küldd át privátban azt a cv-t meg egy motivációs levelet (személyes adatokat csillagozd ki! Megnézem, mit lehet javítani

Szagdoga? TDK? Önkéntes munka?

2022. júl. 28. 11:24
 27/28 anonim ***** válasza:
59%
*szakdoga
2022. júl. 28. 11:24
 28/28 A kérdező kommentje:

Az irodai adminisztrációra elvileg bruttó 350 ezret fizettek volna, ami kb nettó 220-230 volt, az azért több, mint a 190-200. Pályakezdőként szerintem máshol sem adnának többet, főleg végzettség nélkül.

Nem akarok a közigazgatásban dolgozni… Akkor inkább jelentkezek a KFC-be.

A szakdolgozatomat gazdaságpolitikából írtam. TDK-zni nem voltam.

2022. júl. 28. 12:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!