Külföldi munkához bizonyítvány fordítás?
Érdekelne hogy mi a menete hogy a magyar bizonyítványokat angolra hogyan fordítanak. El kell küldeni a sajátomat ōk meg egy PDF-ben vissza küldik angolra fordítva pecséttel mindennel együtt vagy ugyan úgy kapok egy rendes bizonyítványt mint pl az érettségi?
Kb mennyibe szokott kerülni 1-1 ilyen fordítás?
Sima A4-es papírt kapsz pecséttel, nem keményfedeles bizit.
Mindenféle reklám nélkül én náluk fordíttattam még sok éve németül, nagyon korrektek:
Nem állítom, hogy a legolcsóbbak, de nekem bevált.
"Áraink
Szabványos okiratok ( pl. diplomák, érettségi- és szakmunkás bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, erkölcsi bizonyítvány stb.) 12.500,- Ft + hitelesítési díj + 27 % ÁFA. (2015. áprilisi állapot)"
Az igen, akkor most 2022-ben mennyiért nyomják, 20 ezer +hitelesítési díj +ÁFA? :-DD
Én ezen a héten fordíttattam itt Ausztria segglyukában, ahonnan mindenki kijár Ausztriába dolgozni: br 5 000 Ft /bizonyítvány, 2 munkanap. És nem valami himihumi cég, mert hivatalos ÖSD, Telc nyelvvizsga hely, fordítóiroda is többek között. Neten lehet megrendelni, visszajeleznek, majd az adott időpontban személyesen átvehető a hitelesített példány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!